Den Dominikanske Republik

Smukke hvide strande i Den Dominikanske Republik
 

Rejser til Den Dominikanske Republik - En tropisk drøm

Hvis du drømmer om fløjlsblødt hvidt sand og at slappe helt af under palmetræerne mens du nyder synet af det krystalklare caribiske hav - så er Den Dominikanske Republik den perfekte destination til dig. Book din rejse til Den Dominikanske Republik hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

Hvordan er vejret i Den Dominikanske Republik?

Den Dominikanske Republik er en del af bjergøen Hispaniola (sammen med Haiti) og den ligger halvvejs mellem Nord- og Sydamerika, midt i det caribiske hav. Med over 7.000 øer og koralreve er det en af verdens mest eftertragtede destinationer for strandelskere, og det er med rigtig god grund. De smukke omgivelser, det varme klima og de mange solskinstimer gør et besøg i Den Dominikanske Republik en rejse værd. Du bliver forvandlet til en gladere og bedre person efter et besøg her!

Bakker og farverige fisk i Den Dominikanske Republik

På en rejse til Den Dominikanske Republik får du hurtigt fornemmelsen af at stå midt i et bounty postkort. Du er omgivet af lækre, grønne bakker, smukke vandfald og bjerge - for ikke at nævne smuk udsigt over havet som er hjem til koralreve, farverige fisk og havskildpadder.

Hiking i Den Dominikanske Republik

Øens højeste punkt hedder Pico Duarte. Hvis du elsker at hike og klatre og ikke er bange for at svede lidt, så skal du overveje at komme til tops. Turen tager et par dage og undervejs stopper du i små hytter som ligger på ruten.

Lago de Enriquillo & Este National

Oplev det laveste punkt på den caribiske ø - saltvandssøen Lago Enriquillo som ligger 30 meter under havoverfladen og indeholder vand der er tre gange så saltrigt som det man kan svømme i ved kysten. Du kan også opleve en af øens nationalparker fx Este National Park hvor du kan spotte iguanas, delfiner og flagermus samt besøge grotter med gamle vægmalerier. Dette er blot få highlights i Den Dominikanske Republik og vi kan kraftigt anbefale at opleve det hvis du på et tidspunkt skulle blive træt af at sole.

Historien om Den Dominikanske Republik

Hispaniola blev opdaget i 1492 af Columbus. Han brugte øen som et startsted for hans andre ekspeditioner til 'den nye verden'. Den dag i dag, kan man finde mange spor tilbage til kolonitiden i Den Dominikanske Republik inklusiv gamle bygninger og kirker. Man kan også se Amerikas første universitet som åbnede så tidligt som i 1538. Det officielle sprog i Den Dominikanske Republik er spansk, men der tales også fransk, afrikanske sprog og så er Den Dominikanske Republik påvirket af kulturen fra Haiti.

Har du spørgsmål?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Den Dominikanske Republik

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt