Jamaica

Blåt hav på Jamaica
 

Billige rejser til Jamaica - Reggae man!

Jamaica er et tropisk paradis lige syd for Cuba og øen er uden tvivl en perle blandt de vestindiske øer. Reggaemusik og den åbne kultur og ånd har påvirket os over hele verden. Jamaica kan udnævnes til at være paradis på jorden. KILROY har billige flybilletter til Jamaica samt rundrejser.

Kom hurtigt videre:

Synd med på den berømte reggae sang, Montego Bay, nyd en frisk drink med verdens bedste rom eller dyk ned i det krystalklare hav. Jamaica vil uden tvivl tage pusten fra dig. På nordkysten og vestkysten finder du nogen af Jamaicas berømte tropiske strande. Inde i landet er der bjerge, grotter og floder omringet af eksotiske planter.

Jamaicas historie

Christopher Columbus opdagede Jamaica i sen 1400 og øen blev derefeter en spansk koloni. Senere blev øen overtaget af England og i de senere år er Jamaica, mere eller mindre, blevet overtaget af flere generationer med hippier som alle har været fascineret af øens charme, reggae musik og livlige kultur. Jamaica er en ø der tiltaler alle typer turister, så længe man kan lide sol, strand og en fed stemning. Kan du det?

Livet på Jamaica

Jamaicas motto er uden tvivl "No problem!" og "No worries" udtalt med jamaicansk accent. Reggae musik spilles overalt og farverige skilte der viser reggaekulturen ses hvor end du kommer og går. Den afslappede og fede musikalske kultur har født de fantastiske musikere Bob Marley, Sizzla, Elephant Man, Brick & Lace, Sean Paul og mange andre.

Solen og havet på Jamaica

Tag en chillpill i en hængekøje under en palme mens du lukker dine øjne og lytter til havets melodier. De fleste turister kommer til Jamaica for at nyde øens smukke strande, paradiset i Montego Bay, en by der også er kendt fra en Bobby Blooms sang af samme navn. Mens Jamaica byder også på andet end strande. Det krystalklare hav er perfekt til vandsport såsom dykning og surfing. Læn dig tilbage og nyd den smukke sandstrand Negril, smukke Dunn River i Ocho Rios eller Seven Mile Beach med de kridhvide sanddyner.

Jamaica til den aktive rejsende: Golf, hiking og markeder

Hvis du bliver træt af sol og stand kan vi anbefale et hike til Blue Mountain Peak. Det er det højeste punkt på Jamaica og herfra kan du nyde øen fra et helt andet perspektiv. Golf på Jamaica er ubeskriveligt og der er mange golfklubber fx Half Moon Golf Club og Cinnamon Hills Golf Club. Tjek de lokale markeder hvor du kan indkøbe souvenirs og andre interessante ting. Hvor end du kommer på Jamaica så vil smilene, charmen og varmen få dig til at elske det og komme tilbage.

Kingston – hovedstaden på Jamaica

Kingston er Jamaicas hovedstad og også den største engelsk-talende by i Caribien. Der er rig mulighed for at udforske Jamaicas kultur og historie. Tag på tur til Bob Marley Museum hvor du finder sjove egendele og ting fra reggae legenden. Hvis du vil feste hele natten, er Kingston det ultimative partyspot.

Maden på Jamaica

En rejse til Jamaica er ikke fuldendt uden jamaicansk rom, en stærk drink der muligvis får dit hoved til at snurre. Den lokale mad er fantastisk og består af grillede retter, fisk og seafood tilføjet en masse farver og lækre krydderier. Vi garanterer en kulinarisk oplevelse.  

Hotel på Jamaica

Der er mulighed for at bo på mindre budget hoteller, men husk at tjek lokationen for de fleste billige hoteller ligger langt væk fra alting. Det kan muligvis godt betale sig at betale en smule mindre og bo mere centralt.
Søg efter overnatning på Jamaica her.

Hvornår på året er det bedst at rejse til Jamaica?

Jamaica har et subtropisk klima men pga vinden fra det caribiske hav bliver det sjældent varmt. Højsæsonen er mellem december og april mens regnsæsonen er fra maj til november.

Har du spørgsmål rejsen til Jamaica?
Spørg løs!

Book din rejse til Jamaica

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt