England

"Shop till you drop" i London
 

Rejser til England - Europas kronjuvel

Man kan ikke besøge England uden at mærke landets og dets menneskers dejlige varme og gæstfrihed over alt hvor man kommer. Her er naturen og landsbyerne lige så idylliske, som storbyerne er rige på charme, pubber og multikulturel mangfoldighed. Køb din rejse til England hos KILROY!

London er og bliver et uundgåeligt højdepunkt, når man besøger England. Det er som regel her man lander, og byen byder heldigvis på en række spændende seværdigheder: Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Kensington Palace og Kensington Gardens. Og så er der selvfølgelig byens nyeste seværdighed - London Eye, verdens højeste pariserhjul med udsigtspunkt, hvorfra man kan se 40 km væk på en klar dag.

 I London bør man dog også prøve shopping i modecenteret omkring Oxford Street og den mere skæve og hippe bydel Camden Town med de berømte Camden Markets. Englands mange andre attraktioner England er dog så meget andet end London. For eksempel de smukke universitetsbyer Oxford og Cambridge med de imponerende, historiske universiteter. De smukke landskaber i The Lake District i det nordvestlige England. Selvfølgelig Stonehenge, stenhøjene nær Salisbury, der er en af Europas største og mest mytiske og mystiske seværdigheder. Eller hvad med William Shakespeares fødested, Stratford-upon-Avon, en hyggelig og historisk lille by. For musik-, shopping- og fodboldelskere er der Beatles-byen Liverpool (og dens berømte fodboldhold), Manchester (med dens mindst lige så berømte fodboldhold og en livlig musikscene) og landets næststørste by, Birmingham, der er rig på etniske påvirkninger i form af spændende spisesteder og shoppingområder.

Viste du at KILROY også er markedsledende i Norden indenfor faglige studieture. Vi kan hjælpe jer med at arrangere studietur til London og studietur til Manchester med din skole eller gruppe. Studieturene er med spændende fagligt indhold.

Rejsen rundt i England

At rejse rundt med bil eller tog i England er mildt sagt en rar og harmonisk oplevelse. Det er nemt, alle er søde og rare og der er ingen sproglige problemer eller barrierer. Store dele af Englands landområder er flade, smukke landlige panoramaer møder én, fulde af marker og enge. Sommerhalvåret er selvfølgelig ikke overraskende klart den smukkeste årstid her, men efteråret er nu heller ikke så skidt. I nord og vest er der masser af bølgende bakker og indbydende søer, ikke mindst i det berømte Lake District.

De andre sider af England

Det er også værd at fortsætte rejsen til det nordlige England. Her finder man dramatiske og smukke landskaber med søer, bakker, gamle borge og en imponerende og barsk kystlinje. Her finder man en række nationalparker og velbevarede middelalderbyer, fx York. Sydpå finder man mere uforstyrrede landskaber. Inde i landet fredfyldte landeveje og vandløb, nær østkysten funklende marskland. Selve sydkysten byder på overraskende gode strande og badebyer. Her handler det bare om at finde sig til rette på et af de mange hyggelige Bed & Breakfast's eller måske et klassisk engelsk badehotel og så ellers bare suge stemningen af engelsk badeferie til sig

Her i landets sydlige del finder man også byerne Winchester og Salisbury med deres smukke katedraler - og nogle få stenkast herfra berømte Stonehenge (men lad være med at kaste med stenene fra Stonehenge …). Sydvest for London ligger byen Cornwall med fremragende surfstrande langs områdets forrevne kystlinje. Tæt herved de hyggelige stråtækte huse i den billedskønne by Cotswolds. Og så skal man selvfølgelig prøve at drikke cider fra den berømte cider-by Somerset, ikke at forglemme de lækre 'cream teas' i Devon.

Natteliv i England

Pubber, natklubber, barer, spillesteder - England har det hele, og her er altid mere at komme efter. Og det gælder ikke kun London; over hele England finder man byer med et vibrerende og funklende natteliv og ikke mindst livlige og hyggelige pubber. Her finder man det ægte, autentiske England - et indblik i alle sociale lag og store mængder af den uforlignelige, engelske charme.

Det undervurderede engelske køkken - og øllet

Det engelske køkken bliver ofte, og ufortjent, beskrevet som kedeligt og udkogt. Faktisk finder man nogle af verdens bedste kokke og restauranter her, og gør man en lille smule ud af det, kan man finder masser af gode og prismæssigt overkommelige restauranter her. Også indisk, pakistansk og det asiatiske køkken generelt er udbredt - og godt - i især de større byer. Herudover er englænderne stolte af deres uundværlige øl, især i kategorierne ale, stout og bitter. Og det er aldrig svært at finde en at skåle med her.

Uddannelse eller studieture til England

KILROY har også stor ekspertise at assistere dig med at finde finde og søge ind på relevante universiteter i England, samt sammensætte studieture til England for skoleklasser.

Har du spørgsmål om rejsen til England?
Kontakt KILROY

Kontakt