England

Lær engelsk i England

Engelskkursus i England

Det er utrolig brugbart at lære engelsk. Både hvis du vil rejse rundt i verden, og hvis du vil have en international karriere. Ja, karrieren behøver ikke engang være international i den forstand, da mange danske virksomheder også benytter engelsk som virksomhedssprog. Et skarpt engelsk åbner derfor op for mange muligheder, og uanset om du skal finpudse dit engelske, eller ønsker at lære det op fra bunden, så kan KILROY's engelskkurser klare opgaven. Kurserne foregår enten i grupper på mellem 4 og 10 personer eller ved en-til-en-undervisning.

Lær engelsk i Brighton

For studerende, der gerne vil opleve det ungdommelige og trendy London, men med en afslappet undertone - så er Brighton en perfekt løsning. Byen er beliggende på den engelske sydkyst, og byder på mange forskellige festivaler og madmarkeder, ligesom der er en begivenhedsrig kultur- og kunstscene. De mange kulturtilbud giver en glimrende mulighed for at afprøve sproget i praksis og få det helt ind under huden.

Det er ingen overraskelse, at Brighton er en af de mest populære destinationer, når det kommer til engelskkurser. Sprogskolen afspejler byens afslappede atmosfære, og underviserne er meget dedikerede og i øvrigt altid villige til at besvare spørgsmål eller anbefale aktiviteter i byen til de studerende. 

Læs mere om de forskellige engelskkurser nedenfor, og skulle der opstå spørgsmål eller er du i tvivl om, hvilket kursus du bør vælge, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt