Frankrig

Surfing i Frankrig

Surfing i Frankrig

Mais oui! Der findes faktisk flere gode surfområder langs den vestfranske kystlinje ud mod Atlanterhavet. Især i Biskayabugten kan du finde de fede bølger, så hvorfor ikke bruge sommerferien på at finpudse dine evner på surfbrættet?

Surfcamp i Frankrig

Vores surfcamps ligger langs Frankrigs vestkyst i et område, der bl.a. er tæt på byen Bordeaux. Vores surfcamps er beliggende tæt på stranden og har de bedste instruktører, du kunne tænke dig. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, får du mulighed for at forbedre dine surfegenskabe. Biskayabugten er kendt som et af de bedste surfspots i Europa, og både vinden samt strømmen i havet skal nok skabe de bedste bølger. 

Surfcampsene tiltrækker unge fra hele Europa, der alle har det til fælles, at de er interesserede i surfing og i at deltage i sociale aktiviteter, der ligeledes spiller en stor rolle i vores surfcamps.

Når dagens aktiviteter er ovre, kan du nyde et lækkert glas vin - du befinder dig trods alt i et af Frankrigs mest populære vindistriketer. Nyd desuden en god middag på en af de mange hyggelige restauranter i de små byer tæt på vores surfcamps.

 

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt