Kroatien

Kitesurfing Camp i Kroatien

Lapoint Neretva Kitesurfing

Tag med KILROY på kitesurfcamp i Kroatien. Her lærer du alle de nødvendige teknikker, så du kan flyve hen over vandoverfladen i den smukke kroatiske skærgård. 

Kroatien er et populært rejsemål for kitesurfere. Her får du de perfekte vejrforhold til at kitesurfe. Du kommer til at bo i surfcampen sammen med en masse andre unge, så der er gode muligheder for at få nye venner for livet.  

Kitesurfing er blevet mere og mere populært de senere år, og når først du kommer i gang med at lære sporten, vil du opdage, at kitesurfing ikke blot er en sport, men nærmere en hel kultur. 

Overnatning, leje af gear, undervisning og nogle måltider er inkluderet i dit kitesurfingophold i Kroatien. Du kan se præcis hvad der er inkluderet i pakken i listen nedenfor.

Hvordan kommer jeg af sted på kitesurfcampen?

Læs mere om kitesurfing i Kroatien nedenfor, og kontakt vores dygtige rejsekonsulenter, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil have hjælp med at booke. Vi kan også hjælpe dig med at finde de billigste flybilletter til Kroatien.

Per side
Per side

Billeder fra kitesurfing i Kroatien

 

Lapoint Neretva Kite On BeachDu lærer hurtigt at få styr på din kite!

Lapoint Neretva Girl Kitesurfing
Efter lidt træning er det dig, der suser over vandet

Lapoint Neretva Sup GroupPå kitesurfingcampen er der unge fra hele verden, og masser af andre aktiviteter I kan kaste jer ud i.

Lapoint Neretva Girl With View
Udsigt over den smukke kroatiske skærgård.

Lapoint Neretva River BridgeBesøg smukke Mostar, mens du er på kitesurfcampen! 

Vil du kitesurfe i Kroatien?
Kontakt KILROY
Kontakt