Malta

Vi har spændende dykning på Malta
 

Billige rejser til Malta - mellem Afrika og Europa

Malta er en virkelig smuk ø. Placeret mellem Afrika og Europa og med en betagende natur og muligheder for adventure, er Malta en perfekt destination for rejser året rundt. Vi har fx. dykning på Malta, hvor du kan dykke ned til skibsvrag.

Derfor skal du rejse til Malta

  • Vi har fed dykning på Malta
  • Maltas natur og krystalklare vand
  • Malta er kun en kort flyvetur væk
  • Øens spændende påvirkning af europæisk og arabisk kultur

Hvor ligger Malta?

rejser til malta for unge - dykke på malta

Den lille middelhavsstat ligger et par timers sejllads stik syd for Sicilien på højde med Marokko i Nordafrika. Selve hovedøen Malta med hovedstaden Valetta er langt den største af de tre beboede øer, som Malta består af. Alligevel er Malta arealmæssigt kun halvt så stort som Bornholm, hvilket gør Malta til en af de tættest befolkede lande på kloden. I alt bor der cirka 400.000 indbyggere på Malta.

Dykning på Malta

dykning malta - dykkerbevis malta - dykkerkursus malta

Tag dit dykkerbevis på Malta eller hop ud i et Advanced dyk på Malta. Omkring Malta gemmer der sig oplevelser under havets overflade som er i en klasse for sig. Dykning på Malta er for dig der er nybegynder og for dig der er garvet under havets overflade. Vores rejsekonsulenter kan informere dig meget mere om dykkerkurser på Malta, og de kan også hjælpe dig med at finde de billigste flybilletter til Malta.

Hvad skal man opleve på Malta?

De maltesiske øer tilbyder, udover dykning, på godt vejr, smukke strande og et godt natteliv, og over 7000 års spændende historie. Malta er mystisk med de mange middelalderlige fangehuller og grotter, de smalle gader og landsbyer med katedraler og barok paladser. Malta beskrives ofte som et open-air museum.

Rejser til hovedstaden Valetta - Maltas hovedstad

rejser til valetta

Valetta er Maltas hovedstad. Byen er en af de mest spændende byer ved Middelhavet, og har bl.a. en meget velbevaret ringmur rundt om den indre by. Det stærke forsvar af byen var en nødvendighed for at holde udefra kommende trusler på afstand. Malta har således været en ombejlet nation gennem tiderne, og øen befolkning har prøvet lidt af hvert. Under 2. verdenskrig stod Malta på britisk side i krigen, og Valetta blev overdynget med tyske og italienske bomber i krigens første år. Men øen og byen holdt stand, og for den tapre indsats modtog øboerne siden en af de højeste engelske udmærkelser, George Cross, der i dag er indsat i det maltesiske flag.

Transport rundt på Malta

Malta er ikke større end at du kan komme fra den ene del af øen til den anden på et par timer. Enten med offentlig transport - læs busser - eller i en lejet bil. Busserne er dog sjovest. Dels slipper du for at skulle prøve kræfter med venstrekørslen på Malta - et levn fra dengang øen var britisk koloni. Og samtidig, så er mange af ørigets busser stadig gamle engelske klassikere fra 60'erne og 70'erne, der kører upåklageligt, selvom affjedringen har været bedre i nogle af modellerne. Billetpriserne vil heller ikke ruinere dit rejsebudget.

Rejser til Gozo - øen nord for Malta

rejser til gozo

Nord for hovedøen Malta ligger den noget mindre ø Gozo, som der er færgeforbindelse til fra Malta. Turen tager cirka en time. Der bor omkring 30.000 mennesker på Gozo, og øen er ganske frugtbar. Hovedbyen hedder Victoria, og det er også her, færgen lægger til.

Kontakt