Portugal

Oplevelser i Portugal

KILROY kan tilbyde spændende rundrejser og fantastiske oplevelsesture i Portugal. Rundrejser, gruppeture, storbyoplevelser, kultur, trekking, frivilligt arbejde m.m.. Priserne på disse ture er overkommelige for alle - kontakt os for mere information og booking!
 
De fleste ture er tilrettelagt så de passer til dig mellem 18 og 35 år, men vi har også ture til folk i andre aldersgrupper. Hvis du er i tvivl om hvilken oplevelsestur eller adventurerejse der er den rigtige for dig, så anbefaler vi at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, der kan fortælle mere om konceptet med vores oplevelsesture samt guide dig til den oplevelsestur der passer til dine ønsker og behov. Du kan altid ringe til en KILROY rejsekonsulent på 70 15 40 15 i åbningstiden eller sende en e-mail.

Du kan også besøge en af vores butikker i København, Århus eller Odense.
 

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt