Barcelona

Barcelonas smukke havnefront
 

Rejser til Barcelona - livlig og lækker

Spaniens næststørste by, vidunderlige Barcelona, tilbyder lækre tapasbarer, strande, flamingo, shopping, museer, arkitektur og fodbold - alt sammen i topklasse. Og så oser byen af charme og den perfekte sydlandske stemning. Køb din rejse til Barcelona hos KILROY!

Det første du oplever, når du stiger ud af taxaen i Barcelona, er liv - masser af liv. Gaderne sprudler, her lever folk på gaden, opdager man. De spiller guitar i parkerne, kører på de karakteristiske sydeuropæiske scootere og nyder livet på fortovscaféerne. Der er så meget at se og opleve i Barcelona, men prøv at lade tingene komme til dig og husk at slappe af. Det sidste du vil er at drøne rundt i byen for at opleve så meget som muligt og misse noget af det vigtigste: den spanske charme. Og den kan en rejse til Barcelona give dig masser af.

Sprogskole i Barcelona - lær spansk!

Et sprog læres bedst i det sprog hvor det tales. Tag på spansk kursus af kortere eller længere varighed, en-til-en eller i en klasse. Se vores mange forskellige sprogkurser i Spanien her.

Studieture til Barcelona

KILROY tilbyder også studieture til Barcelona med fokus på fagligt indhold.

Barcelonas bedste spots

Meget anbefalelsesværdige på en rejse til Barcelona, er Picasso og Miró muséerne, ligesom Barcelonas varetegn, den stadig ufærdige men dog utroligt imponerende kirke La Sagrada Familia. Generelt er arkitekturen i byen fantastisk, så det er bare med at gå på opdagelse. Park Guell er også et besøg værd - et på mange måder skørt sted, tegnet af Antonio Gaudí. Her er flotte og særprægede mosaikker og arkitektoniske underværker.

Besøg også strandene Barceloneta og Sitges, gå på super-shopping og tjek selvfølgelig Ramblaen (La Rambla) ud - den er både elsket og hadet af mange, men skal helt klart opleves. Hvis du vil opleve flamingo (som oprindeligt stammer fra Andalusien), kan det anbefales at besøge The Soniquetes på Calle Milan nr 5. Er man fodboldfan, er det selvfølgelig et must at besøge det legendariske stadion Camp Nou - enten på en rundtur om dagen eller endnu bedre som tilskuer til en kamp med verdensberømte F.C. Barcelona.

Tapas og andre lækkerier i Barcelona

Der er meget at se på rejsen til Barcelona. Men mad og drikkevarer er bestemt også et af højdepunkterne her, noget man ikke må snyde sig selv for at stifte nærmere bekendtskab med. Som i resten af Spanien ser det ikke ud til at morgenmad er noget man går nærmere op i på disse kanter, men frokosten er til gengæld guddommelig. Den består ofte af flere retter, ofte ledsaget af vin, og kan tage flere timer at komme igennem. Her er to frokost-favoritter i Barcelona: Merce Vins, 1 C/Amargos - metrostation: Urquinaona. Casa de La Rioja, C/Peu de La Creu - metrostation: Catalunya. I Barcelona indtager man aftensmåltiderne meget sent (typisk fra kl. 22 og frem), så hvis du vil spise omkring kl. 19, vil du højst sandsynligt sidde alene i restaurenten. Cafe Del Academia, 1 C/Ledo og Quimet y Quimet 25, C/Poeta Cabanyes er to rigtigt gode steder.

Fiesta - lad festen begynde

Barcelona er alt fra vildt natteliv, fede tapasbarer, jazz barer, og live musik. Foretrukne steder for fest til den lyse morgen er Chilled Out Pipa Club, 3 C/ Placa Real og Gimlet, 24 C/Rec samt den funky Luz De Gaz, 246 C/Muntaner. Nattelivet starter cirka fire timer senere end vi er vant til i Danmark, så tag en ektra kop espresso og gør dig klar til en lang - men spændende - nat!

Transport rundt i Barcelona

Den bedste måde at komme rundt er uden tvivl til fods. Alternativt kan man købe en speciel billet der giver ubegrænset adgang til transport med bus, metro og tog. Det er nemt og billigt. Taxa er generelt billigere end i Danmark. Der findes også en turistbus, der tilbyder rundture til de populære steder og største seværdigheder.

Skal vi hjælpe dig med din rejse til Spanien?
Kontakt KILROY

Book din rejse til Barcelona

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt