Belize

Snorkeling og dykning i Belize er i verdensklasse.
 

Rejser til Belize - det perfekte paradis

Belize er perfekt for den eventyrlystne rejsende. Dette lille land rummer det bedste af troperne: jungle, dyreliv, en farverig befolkning og kultur, vidunderlige strande, vandfald og enestående dykkermuligheder på verdens næststørste koralrev. Køb din rejse til Belize hos KILROY.

Belize er et meget lille land på den Caribiske Kyst i Centralamerika, klemt inde mellem Mexico og Guatemala. Alligevel rummer landet mange og store seværdigheder og fornøjelser: tropisk regnskov med en farverigdom af liv, majestætiske, grønne bjerge, ældgamle mayaruiner og en lang række muligheder for outdoor-aktiviteter.

Koralrevet i Belize

På rejsen til Belize skal man helt klart besøge de spændende mayaruiner i Altun Ha og Xunantunich, og herefter trænger man sikkert til at blive kølet af i Det Caribiske Hav. Og hvorfor ikke lade sig synke helt ned under overfladen og dykke rundt på verdens næststørste koralrev? The Belize Coral Reef er på UNESCO's World Heritage List og rummer utrolige undervandsoplevelser: farvestrålende koraller, fascinerende fisk i alle farver og størrelser, kæmperokker og alt muligt andet af den slags, der virker for utroligt til at være sandt. Et af de bedste steder at dykke er ved Caye Culkner, og for de mere erfarne er The Blue Hole et helt igennem mageløst dykkersted - det er ekstremt smukt. Men det er ikke her man tager sit første dyk, da det er temmelig dybt.

Dyreliv i Belize

Takket være den store frodighed er der også masser af eksotiske dyr i Belize. Først og fremmest er her massevis af fugle i alle afskygninger - her findes mere end 500 arter, og især de flotte ara-papegøjer og tukanerne vil begejstre de fleste. Men her er også massevis af større dyr: jaguarer, tapirer, aber, krokodiller, leguaner, hjorte, vildsvin og mange andre. Mange af disse dyr lever i landets tætbevoksede regnskove, men her er også sumpområder, hvor det er nemmere at komme til at se nogle af disse vilde dyr. 

Rejsen rundt i Belize

Belize er et af de mest veludviklede lande hvad turisme og infrastruktur angår i Centralamerika. Hovedsproget er engelsk, så den rejsende vil opdage, at landet er forholdsvis nemt at begå sig i og få det bedste ud af. Det betyder dog også, at her er flere luksusturister end de fleste andre steder i Centralamerika, så hold et vågent øje med priserne - ikke alt er lige billigt her, men det kan dog lade sig gøre at få det hele til at hænge sammen til en fornuftig pris. 

Skal vi hjælpe dig med rejsen i Mellemamerika?
Kontakt os!

Book din rejse til Belize

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt