San Jose

Lokal mand i San Joses gader
 

Rejser til San Jose - her starter rejsen rundt i Centralamerika

San Jose er hovedstaden og den største by i Costa Rica. En tredjedel af befolkningen i Costa Rica bor i San Jose som er en meget livlig by. Der bor kun omkring 120,000 indbyggere og byen huser mange studerende fra hele verden. Du møder meget venlige og hjælpsomme lokale i San Jose. Book din rejse til San Jose hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

San Jose er et naturligt startpunkt for din rejse rundt i Costa Rica. Det er nemt at komme omkring, også selvom dine spansk kundskaber er meget begrænsede. San Jose har ingen strand men den kan du nå på 2-3 timer med bus, og du bestemmer om det skal være den Caribiske kyst eller Stillehavet. Begge kyster har magiske strande, men hvis du vil surfe i Costa Rica anbefaler vi at du tager til Stillehavskysten. Et godt tip: vær sikker på at du hopper på den rigtige bus, da der er direkte busruter og busruter der kører store omveje. I nogle tilfælde kan du komme ud for at skulle skifte bus på underlige tidspunkter.

Ingen gadenavne i San Jose

Ja, den er god nok. Der er ingen gadenavne i Costa Rica og San Jose, så byen er inddelt i zoner. Den mest populære zone i San Jose er Avenida 1, og numrene stiger som du rykker væk fra centrum. Huse og bygninger er lave og ofte dekoreret i smukke farver.

san-jose-biking-streets.jpg

Shopping i San Jose

Shopping i San Jose er overraskende godt hvis du leder efter surf og skater gear. Du kan få gode priser på brands som Volcom, Globe osv. Butikkerne har fed indretning, så du kan næsten ikke undgå at kigge indenfor uanset om du skal shoppe eller ej.

I centrum finder du små butikker, caféer og pubber, internationale caféer og restauranter. Det mest berømte supermarked i Costa Rica er El Mercado Central. Her kan du handle friske og eksotiske frugter, kød, fisk, tasker og smykker. Markedet er fyldt med lokale og der er en hyggelig stemning.

KILROY's rejsetips til San Jose

Hvis du leder efter action i San Jose, kan du besøge El Pueblo som er en lille 'by' med over 50 barer, restauranter, gallerier og shops. Du finder mange turister her. Hvis du vil lidt længere væk fra turiststederne, skal du besøge San Pedro campus og gaden Calle de la Amagura. Selvom du som hovedregel kan føle dig sikker i San Jose, skal du alligevel passe på dine egendele. Du vil opleve at du vil blive mødt med smil og venlige mennesker overalt i Costa Rica.

Har du spørgsmål om rejsen til San Jose?
Spørg en rejsekonsulent

Book din rejse til San Jose

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt