Mellemamerika

Frivilligt arbejde i Mellemamerika

frivilligt arbejde i mellemamerika

Læs om KILROYs frivillige projekter i Mellemamerika forneden og kontakt vores dygtige rejsekonsulenter hvis du har spørgsmål, eller blot vil have hjælp med at booke rejsen og oplevelserne i Mellemamerika. Vi har frivilligt arbejde med dyr, natur og miljøbevaring i Mellemamerika, og din hjælp kan gøre en kæmpe forskel for naturen og de lokale det berører. 

Hvor i Mellemamerika kan jeg hjælpe som frivillig?

KILROY kan hjælpe dig med at blive frivillig i Costa Rica. Her har vi forskellige typer projekter med dyr, natur og miljø, og vi vil med glæde fortælle dig mere om projekterne.

Overnatning er inkluderet i prisen

Når du booker et ophold med frivilligt arbejde i Mellemamerika er overnatning og de fleste måltider altid inkluderet. Du kan læse mere om hver enkelt program forneden, og hvis du har spørgsmål om de enkelte projekter, er du altid velkommen til at kontakte en rejsekonsulent hos KILROY.

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt