Guatemala City

Udsigten fra Pacaya Vulkanen tæt på Guatemala City
 

Rejser til Guatemala City - hvor Maya kultur møder kolonitiden

Hvis du er backpacker skal du opleve Guatemala. Den gamle Maya kultur, charmerende byer opført under kolonitiden og fantastiske seværdigheder gør Guatemala City til en fascinerende destination. Book din rejse til Guatemala City hos KILROY.

Guatemala City ligger i en dal og består af flere historiske og arkitektoniske bygninger. Byen har over 3 millioner indbyggere og fortsætter med at vokse. De forskellige områder og gader er nemme at finde rundt i og du kan glæde dig til at opleve gallerier, muséer, barer, restauranter og smukke butikker. Guatemala City har også mange forskellige kulturelle aktiviteter.

Downtown finder I gamle ruiner i den gamle Maya by Kaminaljuyu. Nogle af ruinerne er blevet omdannet til motorveje og shopping centre, mens det stille område af Kaminaljuyu er et beskyttet område i dag.

Zone One i hjertet af Guatemala City er byens historiske center. Her finder du Metropolitan Katedralen, Presidential House, National Palace, National Library og Central Park. Zone Ten, også kaldet Zone Via, er stedet du skal besøge hvis du er til underholdning og popkultur. I det finansielle kvarter finder du de fleste ambassader. Alt i alt er udvalget af restauranter, hoteller og natklubber i Guatemala City er virkelig godt.

Guatemala City Central Post Office

Transport i Guatemala City

Der er ikke noget synderligt godt transportsystem rundt i Guatemala City, men der naturligvis busser. Befolkningen går ikke så meget rundt, de er mere afhængige af taxaer og busser. Der er to typer taxaer hvor dem med et taxameter skal bookes i forvejen, dog er de mere sikre end dem du fanger på vejen. Hvis du er god til at forhandle kan du måske få en god pris end i uofficielle taxaer.

Det er nemt at komme ind til Guatemala City med taxa fra lufthavnen. Herfra er der typisk faste priser. Der er minibusser mod Antigua flere gange om dagen og det koster cirka 8-12 USD per person.

Der kører ofte busser mellem landets største byer og de omkringliggende lande, og priserne på disse ture er lave, set med danske øjne.

Sikkerhed i Guatemala City

Vær opmærksom i byens farlige områder og husk på at Guatemala City some udgangspunkt har et dårligt ry når det kommer til sikkerhed.Vær opmærksom når du går ud om aftenen, eller undgå helt at gå ud om natten. Hvis du bruger lokale busser så vær opmærksom på at der kan være røverier langs vejene om natten. 

Har du spørgsmål om rejsen til Guatemala?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Guatemala City

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt