Nicaragua

Lær spansk i Nicaragua

Nicaragua granada boys -playingSprogskolen i Nicaragua er faktisk beliggende i et kulturcenter i Granada, hvor der er rig mulighed for at arbejde frivilligt som en del af opholdet. Faktisk går overskuddet fra sprogskolen til at hjælpe og støtte de lokale børn, så de kan få undervisning og mad.

Kan du slet ikke snakke spansk inden du ankommer, vil det kræve mindst to ugers spanskundervisning, før du kommer til at arbejde frivilligt i området også.

Er du kun interesseret i spanskundervisning, er dette selvfølgelig også muligt, og uanset hvad du vælger, vil du blive beriget med lokal kultur, lækker mad og store oplevelser med andre unge. Du kommer til at bo hos en værtsfamilie, hvilket vil hjælpe dig til at blive endnu skarpere i dit spanske.

Et sprogkursus i Nicaragua indeholder:

  • Undervisning i spansk
  • Indlogering hos værtsfamlie
  • 3 daglige måltider

Undervejs i dit spanskkursus får du desuden masser af muligheder for at øve dine nyvundne spanskkundskaber på ture rundt i byen og nærområdet, når du har fri i weekenderne. 

Du kan læse mere om de forskellige typer spansk undervisning forneden, og kontakte en rejsekonsulent med dine spørgsmål. De har selv været der og kan give dig gode råd og insider viden.

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt