Panama City

Panama City har kun 1 million indbyggere, men det er en kæmpe metropol
 

Rejser til Panama City - byen ved kanalen

På din rejse gennem Mellemamerika skal du opleve Panamakanalen og Panama City. Her finder du spændende historie, natur, natklubber og shopping - og selvfølgelig Panamakanalen. Panama City er et unikt stop i regionen. Book din rejse til Panama City med KILROY!

Panama City er en af Mellemamerikas mest interessante byer og her finder du masser af action. Panama City blev grundlagt i 1519 og er moderne med sine skyskrabere. Panamakanalen har modtaget en del kritik, men den har samtidig skaffet meget arbejde og infrastruktur til byen, og byen har en stor betydning for landets økonomi. Panama City er meget international. Når du går rundt i gaderne møder du folk fra Asien, Europa, Nordamerika, Latin Amerika og Caribien.

Mad og arkitektur

Du ser mange forskellige nationaliteter på byens restauranter som serverer alt fra japansk, mexicansk til panamesisk. Der er et stort udvalgt af restaurater og trendy natklubber såvel som salsa fester, som vi bestemt vil anbefale. Så kan du mærke latino kulturen fra top til tå.

Foruden de fede barer og natklubber i Calle Uruguay, skal du også besøge det historiske område Casco Viejo. Denne UNESCO World Heritage Site har smukke bygninger fra kolonitiden og små hyggelige pladser. Casco Viejo har netop gennemgået en større renovation, så du vil opleve en blanding af nyt og moderne.

Attraktioner i Panama City

Husk at besøge katedralen på Plaza de la Cathedral, Teatro Nacional, Presidential Palace, National Institute of Culture Building og selvfølgelig alle de gode restauranter i dette område.

Naturen udenfor Panama City

Panama City ligger mellem Stillehavet og regnskovene, så du skal kun gå i cirka 20 minutter fra downtown Panama City, før du er i Parque Natural Metropolitano ved Panamakanalen. Du kan endda se wildlife på din vej såsom pumaer, tapirer og alligatorer.

Hvis du er interesseret i livet under havet, så er Centro de Exhibicion Marinas det ideele sted for dig. Her er der et research center for ecology og tropisk marineliv, og det ligger lige ved Panamakanalen.

Transport rundt i Panama City

Panama City har et velfungerende netværk af lokale busser som også kaldes ÿdiablos rojosÿ. Busserne er normalt malet i skrigende farver, så du kan nemt genkende dem. Fra Panama City kan du tage toget til Colón (der er daglige afgange) som er en rigtig god tur. Internationale fly letter fra Tocumen International Airport og indenrigsfly har afgang fra Albrook Lufthavn. Du kan flyve direkte fra Panama City til fx. New York eller Las Vegas.

KILROY's bedste rejseråd

Selvom Panama City har et ry for at være en sikker by anbefaler vi stadigvæk at man tager en taxa efter solnedgang, og passer på sine egendele når man er på sightseeing. Der er et stort fattigt område tæt på Casco Viejo, hvor det anbefales, at man ikke ligner en turist.

Fra Panama City er det nemt at rejse op til Costa Rica og andre destinationer i Mellemamerika. Spørg endelig en rejsekonsulent hvis du har brug for råd eller gerne vil vide mere om rejsen til Panama City. Vi glæder os til at hjælpe dig med din rejse.

Har du spørgsmål om rejsen til Panama City?
Spørg en rejsekonsulent

Book din rejse til Panama City

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt