Bahrain

Al-Fatih Islamic Centre i Bahrain
 

Rejser til Bahrain - en perle i Den Persiske Golf

I Den Persiske Golf, midt mellem Saudi Arabien og Qatar, ligger ø-riget og kongeriget Bahrain. Denne eksotiske mellemøstlige nation består af mere end 30 øer, der byder på et mangfoldigt indblik i det fremstormende, moderne Mellemøsten på den ene side og det mere gammeldags, traditionelle Mellemøsten på den anden. Køb din rejse til Bahrain hos KILROY.

På en rejse til Bahrain kan man både opleve nogle af de bedste dykkersteder inden for overskuelig afstand fra Europa, og samtidig få et førstehånds-indtryk af det mellemøstlige jet set, opleve pompøs arkitektur såvel som oldgamle landsbyer og selvfølgelig typiske ørkenmotiver som kameler og oliesheiker. 

Bahrain - det frisindede Arabien

Bahrain er berømt for at være en af de mest liberale, frisindede og finansielt stærke nationer i Mellemøsten. Her kommer saudierne på weekendophold og i ferier for at nyde landets smukke natur, åbenhed og mangfoldige kulturudbud. I Bahrain kan man gå i biografen, til koncerter, på bar osv. - hvad enten man er mand eller kvinde. By- og natteliv er altså anderledes livligt og mangfoldigt her, så en rejse til Bahrain er den perfekte mulighed for at kombinere det traditionelle Mellemøsten med en moderne og mere løssluppen livsstil.

Bahrains bedste

På en rejse til Bahrain vil man næsten ikke kunne undgå hovedstaden Manama, hvis navn betyder 'Stedet der sover'. Og det giver egentlig slet ikke mening, for denne by er fuld af liv - altid. Her er masser af energi, storslåede indkøbscentre og et godt natteliv.

Og så er der selvfølgelig et par kulturelle højdepunkter, man ikke må snyde sig selv for. Først og fremmest The National Museum, der giver en god introduktion til landets historie, den gamle Dilmun civilisation og en række spændende arkæologiske skatte. 

Et anderledes og for Bahrain meget oplagt museum er The Oil Museum, der blev indviet i 1992 for at fejre 60 års jubilæet for det første oliefund i Bahrain - som i øvrigt var det første land i Mellemøsten, der fandt olie. Museet giver et yderst interessant indblik i olieproduktionen og dens betydning og konsekvenser for regionen.

Formel 1, sjove dyr og ruiner

En anden af Bahrains populære attraktioner er det årlige Formel 1 løb på den smukke Sakhir bane. Løbet afholdes som regel i slutningen af april hvert år, og hvad enten man er Formel 1-fan eller ej, er det næsten så godt som sikkert, at det vil være et spændende krydderi på din rejse til Bahrain. 

For en noget anden oplevelse skal du besøge naturparken Al-Areen, der byder på meget smuk natur og spændende dyr som oryx og addax, der begge er antilope-arter.

Besøg også Qala'at al-Bahrain, der er et meget specielt sted fra meget gamle tider. Centrum for Dilmun-civilisationen og et af de vigtigste steder i regionen med ruiner fra hellige bygningsværker og andre interessante spor efter en tabt civilisation med rødder helt tilbage fra år 2300 f.Kr.

Shopping i Bahrain

I Bahrain shopper man primært om aftenen, når den værste varme har lagt sig. Det er hyggeligt at slentre en tur ned ad gaderne i Bab al-Bahrain, hvor der også er gode chancer for, at man får brugt lidt af sin ferieopsparing i nogle af de interessante butikker, hvor det ikke er svært at gøre et godt fund. Samtidig er Bahrain også rig på moderne shoppingcentre med alt hvad hjertet begærer af designermærker og luksusprodukter. 

Perler er et afsnit for sig i Bahrain. En lokal specialitet, da perlefiskeri og -opdyrkning er meget udbredt på disse kanter. Skulle man være interesseret, er der mulighed for at komme på udflugt med lokale dykkerhold og se, hvordan perlerne bliver høstet.

Hvornår skal man rejse til Bahrain?

November til marts er den bedste tid på året at rejse til Bahrain, mens perioden mellem juni og september byder på ekstrem varme og fugtighed, der næsten gør det uudholdeligt at opholde sig her. 

Har du spørgsmål om rejsen til Bahrain?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Bahrain

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt