Banff National Park

Sådan kommer du til Banff National Park

Den nærmeste internationale lufthavn fra Banff ligger i Calgary. Fra Calgary kan du enten vælge at tage bussen eller leje en bil og køre selv. Turen går langs Highway 1, som er en af de absolut smukkeste ruter i den vestlige del af Canada. Byen Banff ligger ca. 130 kilometer fra Calgary, og turen tager ikke mere end 1,5 time. 

Det er selvfølgelig også muligt at rejse til Banff fra Vancouver, men køreturen er noget længere, og bør måske laves som et road trip med flere stop undervejs. Der er masser af fede ting at se på ruten, så hvis du har tid til rådighed, kan vi sagtens anbefale denne tur. Hvis du kører direkte fra Vancouver til Banff, tager turen ca. 10-12 timer. 

Vi hjælper dig selvfølgelig også med at finde en billig lejebil i Canada.

Information opdateret 03/2017

Flybilletter til Calgary

Du kan spare tid og penge ved at bestille dine flybilletter til Calgary i god tid. Du kan også skrive til en af vores rejsekonsulenter, hvis du har brug for hjælp til booking af fly, lejebil samt hvilke oplevelser i Banff, du bør have øverst på listen!

Flybilletterne kan variere i pris, så det er altid en god idé at være ude i god tid samt at være fleksibel med afrejsedatoerne, når du skal til Canada. 

 

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Banff National Park som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Banff National Park skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Banff National Park

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Banff National Park. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt