Vancouver

Vancouver set fra havet
 

Rejser til Vancouver - Cool storby & vild natur

Vancouver er en af de smukkeste storbyer i verden. Simpelthen. Det er Canadas tredjestørste by og ligger spektakulært mellem de stejle bjerge og det brusende Stillehav. Byen er et godt startsted for en rejse rundt i Canada eller Nordamerika, og her findes en lang række af muligheder både kulturelt og i den dramatiske og fascinerende natur. Book din rejse til Vancouver hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

De fleste rejsende kommer til det vestlige Canada for at opleve naturen med de smukke bjerglandskaber og søer i nationalparkerne Banff og Jasper som højdepunkterne. For at komme til disse vidunderlige steder er man dog som regel 'nødt til' at lægge vejen forbi en af Canadas mest attraktive byer. Vancouver er uden tvivl et af de bedste kulturelle input du vil få på hele Nordamerikas vestkyst, og der er stor sandsynlighed for, at du vil blive hængende her længere end du havde planlagt.

Shopping og hotel i Vancouver

Begge dele er perfekte i Vancouver. Her findes alle former for shoppingmuligheder, fra små, trendy 'boutiques' til kæmpe indkøbscentre og kædebutikker. En tur ned ad Robson Street er et must - og husk at lægge vejen forbi Pacific Centre der rummer mere end 165 butikker.

Det er heller aldrig noget problem at finde lige præcis den type overnatning, man måtte ønske. Vancouver har det hele, hvad enten det er den helt simple indkvartering i sovesal på et hostel eller det er under mere private former på et hotel i Vancouver i enten mellem- eller luksusklassen.

Livlige barer og god asiatiske mad

Vancouver er en livlig universitetsby, så der er rige muligheder for at finde liv og glade dage i byens barer og natteliv. Byen rummer en glad og ungdommelig stemning med masser af studerende over det meste af byen, og som backpacker vil man ikke have vanskeligt ved at komme i kontakt med de lokale. Så spørg dem endelig (de er meget imødekommende), hvis du har brug for at vide, hvor kvarterets bedste bar eller den mest trendy natklub ligger. Eller hvis du vil finde et af byens mange gode asiatiske spisesteder - dem er der heldigvis mange af takket være byens placering som trafikknudepunkt mellem Nordamerika og Asien, og de fleste er virkelig gode. Er man mere til en god, solid canadisk steak er det overhovedet heller ikke noget problem, skulle vi hilse og sige.

Vancouvers seværdigheder

Vancouver er fyldt med middelhøje skyskrabere og charmerende shoppinggader, og har du brug for at komme lidt væk og se det hele fra oven, er det eneste rigtige at tage svævebanen op til Grouse Mountain. Herfra har du en fantastisk udsigt over Vancouver og omegn. Hvis du leder efter oplevelser i Vancouver har KILROY utallige ture der får dig tættere på byen og omegn.

Er du frisk på endnu flere højder og nervepirrende spænding, skal du lægge vejen forbi Capilano Suspension Bridge. Denne bro er en af verdens længste af sin slags for fodgængere, og selv om den er mere end 100 år gammel, behøver du ikke være nervøs trods svingningerne og højden. 70 meter under den flyder Capilano River, og du vil givetvis føle en vis spænding, når du midtvejs på den mærker vinden bringe den i bevægelse. Vel ovre på den anden side befinder du dig i et stykke fredelig natur, så gå en tur og træk lidt frisk luft inden du vender tilbage til Downtown Vancouvers kulturelle fristelser.

Der kunne komme regn…

Den bedste tid i det vestlige Canada generelt er maj til september. Samtidig skal det bemærkes, at byen er tiltalende om vinteren med de snedækkede bjergtoppe og mulighederne for at stå på ski inden for rækkevidde - der er dog bare det ved det, at rygterne om Vancouver som et regnfuldt sted er sande. Derfor er sommeren altså den bedste tid - de tunge regnskyer har en tendens til især at dukke op om foråret og efteråret. Man skal dog aldrig lade sig skræmme af disse vejrforhold, for Vancouver og det vestlige Canada har så meget at byde på, at lidt regn ikke bør stå i vejen for det. Og kommer man blot lidt ind i landet er der langt større chancer for mindre regn og mere sol.

Vil du opleve Vancouver på din rundrejse i Canada? Læs mere om campervan og motorhome leje i Canada.

Har du spørgsmål om rejsen til Vancouver?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Vancouver

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt