Cancun

Tulum ruinerne lidt udenfor Cancun
 

Rejser til Cancun - hvor strandlivet begynder

Turisme og eventyr trives i Cancun, som er en af de mest populære rejsedestinationer i Mexico. Oplev de smukke omgivelser her - gerne som et stop-over på din backpacker rejse. Cancun samt det skønne Yucatan byder på nogle af de bedste strande i Mexico, samt helt unikke naturoplevelser. Derudover finder du en række kulturelle og historiske ruiner fra Maya-tiden.

Kom hurtigt videre:

De naturlige omgivelser på Yucatan halvøen er en smule anderledes end det øvrige Mexico. Området består af store regnskove, og langs kysten er der ægte palmetræer af den fineste sort. Et sandt bounty paradis der tiltrækker mange besøgende!

Cancun - en ny og populær stranddestination

strand i cancun

Flertallet af de de der besøger Yucatan bor i nærheden af Cancun. Cancun er en nyere by der blev grundlagt i slutningen af 1960'erne. Formålet var at skabe en by med fokus på miljøet og naturen. Med andre ord, bæredygtig turisme! Cancun er dog endt op med at være meget mere end det, og i dag er turismen i Cancun vokset til et niveau som ingen havde forestillet sig.

Cancun for backpackere

Cancun er helt bestemt et besøg værd for backpackere. Det er måske ikke lige her man skal opholde sig i uge- eller månedsvis, men den levende atmosfære, strandende og nattelivet er fantastisk. Både rejsende og lokale kommer til Cancun for at opleve denne solrige og eksotiske del af Mexico med det enestående strandliv, og hvor man kommer langt for små penge.

Attraktioner i Cancun

Cancun er mest kendt for sit eksotiske strandliv, men mens du er her bør du ikke gå glip af de verdensberømte ruiner Chichen Itza, som ligger blot nogle få timers kørsel fra Cancun. Besøg ruinerne som en dagtur - du vil ikke fortryde det!

Vejret i Cancun

Cancun har et tropisk klima året rundt, så vær forberedt på høj luftfugtighed og høje temperaturer, og husk endelig at drikke rigelige mængder vand. Og hold øje med solen - solbeskyttelse er nødvendigt i dette område hvor det sjældent er under 22 grader, selv om natten.

Har du spørgsmål om rejsen til Cancun?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Cancun

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt