Nordamerika

Rundrejser i Nordamerika

rundrejse i nordamerika

Vil du rejse rundt i Nordamerika?

KILROY har spændende rundrejser og oplevelsesrejser af både kortere og længere varighed. Vi har også lokal oplevelser fx dykning i Mexico, sprogskole i Mexico, surf camp i Californien eller buspas rundt i Canada. Nogle af rundrejserne i Nordamerika varer kun en til få dage, hvoraf flere af dem strækker sig over flere uger eller måneder. På disse rejser kommer du helt tæt på et eller flere lande og stater, og du kan være sikker på, at opleve hemmelige hjørner og afkroge med lokale historier som den typiske turist ikke ville opleve.

Hvem rejser jeg med på en rundrejse i Nordamerika?

Du rejser rundt med andre eventyrlystne fra hele verden. I har en rejseleder med som taler engelsk og som kender områderne i rejser i - som sin egen bukselomme. På mange ture camperer I i naturen nogle nætter og på motels eller hoteller andre nætter. I får dyre- og naturoplevelser i verdensklasse og I kommer helt tæt på de lokale. Jeres rejseguide kender til alle hemmelighederne og kan fortælle jer hvor den bedste lokale restaurant ligger, eller hvordan man kommer hen til det godt gemte vandfald i skoven. 

På nogle af turene er der kun ganske få andre rejsende med, og på nogle ture kan I være 10-25 rejsende. Det varierer meget. Vores rejsekonsulenter vil med glæde fortælle alle detaljer om din rejse og den rundrejse du drømmer om at komme på i Nordamerika.

Hvad er inkluderet i en rundrejse i Nordamerika?

På langt de fleste rundrejser med KILROY er overnatning og de fleste måltider inkluderet i prisen. På nogle af turene er nogle aktiviteter også inkluderet og nogle er tilvalg på destination. Dette giver fleksibilitet, da du selv kan bestemme om du er i humør til den udvalgte aktivitete på dagen, eller om du hellere selv vil bestemme din rute. Dog skal du være opmærksom på at betale lokal tax de fleste steder, særligt i USA. Du kan læse flere detaljer under hver rundrejse, og hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte en KILROY rejsekonsulent. Vi elsker at snakke om rejser.

Hvad kan KILROY hjælpe mig med?

KILROYs rejsekonsulenter har selv rejst Nordamerika tynd, og de kan fortælle dig flere detaljer om måden man rejser på, samt komme med anbefalinger og de bedste rejsetips. Vi sammensætter din rejse ud fra dine drømme, ønsker og budget og vores erfaringer. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde de billigste flybilletter til Nordamerika, og arrangere din rundrejse i Nordamerika.

Lad KILROY hjælpe dig med dit road trip i USA og Canada, rundrejse i USA og andre adventure oplevelser og fantastiske oplevelsesture i Nordamerika. Oplev nationalparkerne og de utrolige storbyer. Priserne på disse ture er overkommelige for alle. 
Kontakt os for mere information og booking!

Per side
Første  1 2 3 4  ...  Sidste 
Per side
Første  1 2 3 4  ...  Sidste 

Videoer fra rejser i Nordamerika:

Video fra Boulder, Colorado, USA:

Video fra Acadia National Park, Maine, USA:

Video fra Boston, USA:

Video fra Niagara Falls:

Har du spørgsmål?
Spørg en rejsekonsulent
Kontakt