Alaska

Billige flybilletter til Alaska

Her kan du søge efter billige flybilletter til Alaska. Fra Europa flyver man typisk via en amerikansk storby og lander i byen Anchorage. Hvis du er fleksibel med ud- og hjemrejsedatoerne, kan vores lavpriskalender giver dig en oversigt over de billigste rejsedage.

Vil du gøre stop i en anden storby i USA på rejsen til Alaska? Kontakt vores rejsekonsulenter som kan hjælpe dig med at finde den rette og billige flybillet til Alaska og ved hvordan du kan tilføje et stop i en anden storby på ud- eller hjemrejsen.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Alaska som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Alaska skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Alaska

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Alaska. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt