Boston

Boston - down town udsigt
 

Rejser til Boston - USA møder Europa

Boston på den amerikanske nordøstkyst er den mest europæisk prægede storby i USA. Byen rummer fascinerende og spændende modsætninger, levn fra afgørende og dramatiske begivenheder i amerikansk historie og ikke mindst masser af smukke bygninger og hyggelige kvarterer. Book din rejse til Boston hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

B for Boston, baseball, beers & brains

Det er et halvskidt år for Boston-borgerne, hvis deres elskede Red Sox ikke når det stort anlagte World Series-slutspil i baseball hvert år i oktober. Når det lykkes, skal der meget til at hamle op med en eftermiddag på en af de hyggelige, træ-ornamenterede pubber på disse kanter, mens man skyller et par fadøl ned i selskab med de sports- og øl-glade Bostonians og hepper på de lokale helte i røde sokker, der senest i 2007 vandt mesterskabet. Man kan selvfølgelig også lægge vejen forbi Fenway Park, hvor holdet siden 1912 har spillet sine kampe, og opleve holdet live.

På din rejse til Boston vil du hurtigt opleve at byen er meget andet end øl og svedige kroppe, faktisk også det stik modsatte. Byen har et ret intellektuelt, akademisk og litterært præg (en række store forfattere er født her, bl.a. Edgar Allan Poe), ikke mindst takket være det verdensberømte universitet Harvard i forstaden Cambridge. Og et Boston-besøg er ikke komplet,  før man har slentret rundt blandt legesyge egern og kloge hoveder på dette historiske universitets hyggelige og billedskønne campus.

Freedom Trail: Den blodige vej til frihed

Der går en rød streg gennem store dele af Boston. Det er fristende at lade denne røde streg symbolisere alt det blod, der flød i årene omkring den amerikanske uafhængighedskrig her i det nordøstlige USA. Følger du stregen og husker at kigge op, vil du opleve en række af de væsentligste monumenter og lokaliteter, der knytter sig til uafhængighedskrigen og begivenhederne op til den fra 1770 og nogle år frem.

rejse til boston

The Freedom Trail i Boston.

Denne interessante vandretur gennem Boston hedder The Freedom Trail og er en oplagt måde at snuse til de begivenheder, der er en vigtig del af den amerikanske historie og selvforståelse. Hvor tit har du ikke hørt om 4. juli og den amerikanske uafhængighedskrig? Her er chancen for at opleve de bagvedliggende omstændigheder og begivenheder så tæt på, som det lader sig gøre så mange år efter.

Boston - Modsætninger mødes

Førnævnte røde streg og The Freedom Trail har sin begyndelse i Boston Common, en særdeles smuk park i hjertet af Boston. At denne hyggelige park er udgangspunktet for noget så dramatisk som The Freedom Trail, er symptomatisk for det generelle indtryk af Boston: byen er nemlig stedet, hvor modsætninger mødes på flere måder. Her er hyggelige kvarterer med de typiske brownstonehuse ikke langt fra de skinnende glasskyskrabere i det finansielle centrum, her er de pæne og velholdte shoppinggader - Newbury Street kan anbefales - i skøn forening med det rå, industrielle og lidt britiske havneby-look, der også kendetegner byen. Og her er det lidt elitære og veluddannede indtryk man får af dele af byen og dens mennesker over for det præg af jævne arbejderkvarterer, der hviler over især dens tydelige irske påvirkning. Takket være sin placering ved Atlanterhavskysten har Boston nemlig siden 1800-tallet modtaget massevis af immigranter fra Europa, og især irerne og italienerne har gennem årene sat sit præg på byen. Derfor de mange hyggelige irske pubber og gode italienske restauranter, der ligger som perler på en snor i visse dele af byen. Især den charmerende Hanover Street må fremhæves for sit blændende italienske køkken.

Hvalerne kommer til Boston

billige rejser til boston

Cape Cod ved Boston.

Der er heldigvis også masser af naturoplevelser at komme efter i og omkring Boston. Byens placering ved Atlanterhavskysten gør den til et ideelt udgangspunkt for udflugter til sandbankerne og strandene på halvøen Cape Cod og de smukke øer Nantucket og Martha's Vineyard. Lidt vest for byen findes masser af smukke skove og søer, der især tager sig godt ud i deres røde og gule farver om efteråret. Og glem ikke en af de spændende whale watching-ture, der afgår dagligt fra byens havn fra april til oktober. På sådan en tur er der næsten garanti for, at du vil komme hjertebankende tæt på en af de enorme hvaler, der hjemsøger området hvert sommerhalvår.

Har du spørgsmål om Boston?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Boston

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt