Florida

Florida - Livreddertårn, South Beach i Miami
 

Rejser til Florida - The Sunshine State

Man forstår hvorfor Florida er kendt som The Sunshine State: her er klimaet varmt året rundt med sol fra en blå himmel. Samtidig har dette hjørne af USA mange trækplastre: sandstrande, vild natur og masser af underholdning. Køb din rejse til Florida hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

En rejse til Florida vil ikke skuffe dig. Tværtimod, USA's solskinsstat er en af de bedste backpacker-destinationer i hele landet, allerbedst oplevet 'on the road' med dig selv bag rattet. På denne måde får du den ultimative frihed til at udforske denne store, fascinerende delstat. Læs mere om road trip i USA. Her er sommeren brandvarm og vinteren behagelig. Og så er her noget for enhver smag - både for den eventyrlystne backpacker og for børnefamilien (her er mere end en enkelt forlystelsespark!). Og storbyer som Miami og Orlando har altid en vild fest eller tre i ærmet - især i Miami er nattelivet 'one of a kind'!

Floridas strande og sumpe

En rejse til Florida kan næsten ikke undgå at indeholde to af statens største attraktioner: strandene og sumpene. Blandt de første skal nævnes South Beach nær Miami og Palm Beach en kort køretur nord for Miami, men staten har masser af andre lækre strande. 

ture i everglades i florida

KILROY kan hjælpe dig med at arrangere ture i Everglades National Park.

Hvad sumpe angår er det først og fremmest den berømte Everglades National Park, der står højt på listen over steder man skal se i Florida. Everglades er en kæmpestor subtropisk sump sydvest for Miami, og her kan man f.eks. tage på vandretur eller cykle ved Shark Valley, eller gøre som langt de fleste gør: tage på sejltur på sumpene, mens man spotter alligatorer, flamingoer og andre fascinerende fugle.

Orlando: Disney World, Universal Studios og rumraketter

Orlando er sammen med Miami Floridas mest populære by for turister og backpackere, selv om statens hovedstad er Tallahassee og den største by - når man ser bort fra forstæder - er Jacksonville. Men Miami og Orlando er altså de store trækplastre, og i sidstnævnte er det bl.a. de store tema- og forlystelsesparker Universal Studios og Disney World. Man har brug for en hel dag til hver park for at få det optimale ud af dem, og man har mulighed for at få rabatter, hvis man planlægger at besøge flere af dem - spørg ved indgangen. Andre populære underholdningsparker er Universal Studios, Island of Adventure, Busch Gardens og Silver Springs. 

billet til universal studios i florida

Andetsteds i udkanten af Orlando, ca. 1 times køretur i østlig retning, finder man berømte Cape Canaveral, hvis berømmelse først og fremmest skyldes Kennedy Space Center, hvorfra USA's og NASA's faciliteter for rumfart er placeret. Det er her, man sender de imponerede rumraketter til himmels fra tid til anden, og det fascinerende sted har et anbefalelsesværdigt Visitor's Centre. 

Floridas mange ansigter

En rejse rundt i Florida er også et møde med de mange forskellige ansigter, solskinsstaten byder på. Og man opdager, at Florida i høj grad er karakteriseret af en latinamerikansk og cubansk påvirkning. Staten har mange tilflyttere fra Cuba, Caribien og Centralamerika takket være placeringen tæt ved disse områder, og det giver Florida en herligt tilbagelænet og på mange måder u-amerikansk stemning - i hvert fald en meget blandet atmosfære med alt godt fra regionen.

Rejse rundt i Florida

Ingen tvivl om at det er Miami, der er Floridas mest berømte og populære by. Vi har derfor også tilegnet en hel side til Miami og seværdigheder i Miami. Når man rejser til Florida, er det da også Miami og til dels Orlando, der er de vigtige udgangspunkter og afrejsesteder til og fra Miami ad luftvejen. Vi anbefaler, at man starter rundturen i Florida i Miami og slutter den i Orlando - eller omvendt. De fleste flyselskaber tilbyder billetter, hvor man kan rejse ud til den ene by og hjem fra den anden. Man kan også lave en større tur der inkluderer byerne Tampa, Jacksonville, Tallahassee og Pensacola mod vest, hvor man finder nogle af statens allerbedste strande. 

Som sagt er den bedste måde at rejse rundt i Florida at leje en bil - på denne måde bestemmer du selv tempoet og hvor du har lyst til at stoppe. Hvad overnatning angår, er der masser af moteller, hoteller og hostels over alt i staten. Et alternativ er at overnatte i telt, også campingområder er her masser af.

Rejsen til Florida Keys

billige rejser til key west

Lej en bil til Florida Keys og besøg bl.a. Key West.

Snyd ikke dig selv for at slutte rejsen i Florida af i hvad der bogstaveligt talt er 'end of the road': Florida Keys. Disse øer ligger syd for Miami og udgør det sydligste punkt i USA. Øerne er forbundet med fastlandet af et par broer, og stedet er ganske enkelt fantastisk - smukke strande, et varieret liv under havets overflade i form af fisk, koraller m.m. og ikke at forglemme masser af fest og farver efter mørkets frembrud på især den berømte Key West. Også Key Biscayne og den største af dem alle, Key Largo, kan anbefales.

Har du spørgsmål om Florida?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Florida

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt