Grand Canyon

Sådan kommer du til Grand Canyon

Nedenfor kan du søge efter billige flybilletter til Grand Canyon. Hvis du vil kombinere din rejse til Grand Canyon med en rundrejse i det vestlige USA - f.eks. en road trip anbefaler vi at du kontakter vores rejsekonsulenter, som kan hjælpe dig med planlægning, leje af bil, hostels/hoteller og meget mere. Kontakt vores rejsekonsulenter.

Selv om du har Grand Canyon National Park Airport i Tusayan nærmest ved indgangen til nationalparken, bliver denne lufthavn først og fremmest brugt af private selskaber og turoperatører, der bl.a. arrangerer helikopterture over Grand Canyon. Det giver derfor mest mening at flyve til én af de større byer i nærheden. Tættest på finder du Phoenix og Las Vegas. 

Herfra bør du leje en bil, og tage på road trip til nationalparken. For rejsende op til 25 år har vi specielle aftaler med Alamo, der giver unge chauffører meget fordelagtige vilkår og priser. Læs mere her!

Transport til Grand Canyon med oplevelsesrejse i USA

Hvis du bestiller en oplevelsesrejse til Grand Canyon hos os, er der transport inkluderet, og du slipper dermed for at organisere lejebil og lave ruteplanlægning. I steden kan du bruge tiden på at opleve USA! Du kan se vores oplevelser omkring Grand Canyon her!

Flybilletter til Las Vegas eller Phoenix

Du kan spare både tid og penge ved at bestille dine flybilletter til Las Vegas eller Phoenix i god tid. Hvis du gerne vil have hjælp til både at bestille fly og lejebil, kan du med fordel skrive til en af vores rejsekonsulenter, der kan hjælpe med at finde den bedste og billigste løsning for dig!

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Grand Canyon som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Grand Canyon skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Grand Canyon

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Grand Canyon. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt