Key West

Fort Zachary Taylor beach, Key West - Florida, USA
 

Rejser til Key West - solnedgange og strand

Key West er Floridas caribiske paradis. Byen er det kontinentale USA's sydligste spids, og de turister, der rejser helt til Key West belønnes med et tilbagelænet tempo, et herligt klima og et intensivt natteliv. Book din rejse til Key West hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

Rejser til Key West

Hvis du rejser til Key West med KILROY, behøver du ikke at bløde en bondegård. En ferie i Key West i USA bliver klart billigere når du køber turen gennem os. Rejser behøver ikke at være en ubetalelig luksus.

Key West ligger godt tre timers kørsel syd for Miami som yderpunktet på Florida Keys. Alene placeringen kan få dig til at drømme dig væk. Key West er solidt plantet i Caribien, tættere på Cuba end på Miami. Og stemningen i byen er klart mere caribisk end amerikansk.

billige rejser til key west

Key West har altid tiltrukket intellektuelle og anderledes tænkende fra fastlandet. Den mest berømte indbygger i Key West gennem tiderne er uden tvivl Ernest Hemingway, hvis tidligere hjem er en ægte turistmagnet. Tager du en rundvisning, kommer du bl.a. forbi forfatterens arbejdsværelse i baghuset, hvor han skrev nogle af sine berømte romaner.

Hemmingway er en meget central skikkelse i Key West, og masser af steder gør krav på hans tilstedeværelse under mottoet: Her gjorde Hemmingway dit og dat. Det er dog et faktum, at Hemmingway nød at indtage en drik eller fem i baren Sloopy Joes på hovedgaden Duval Street. Sloppy Joes er en turistmagnet, og nogle kalder stedet en turistfælde.

Natteliv og seværdigheder i Key West

Hovedgaden i Key West er Duval Street, og her finder du en skøn blanding af souvenirbutikker, restauranter og barer. I det hele taget er der fuld gang i Key West om aftenen og natten - byen er en af de mest livlige i USA, dens beskedne størrelse taget i betragtning.

Key West har en række seværdigheder, der ikke er relateret til Ernest Hemingway. En af de ting, som de fleste turister skal opleve i Key West, er solnedgangen set fra Mallory Square. En anden lokalitet, der trækker mange turister, er den cementbøje, der markerer det kontinentale USA's sydvestlige punkt.

Mange vælger også at snuppe en sejltur i solnedgangen, og vil du dyrke strandlivet har Key West også en række fine sandstrande. Du kan vælge at flyve til Key West - eller køre de cirka 230 kilometer fra Miami ad landevejen, der forbinder de mange øer langs Florida Keys. En smuk og populær road trip rejse. 

Har du spørgsmål om Key West?
Spørg en rejsekonsulent

Book din rejse til Key West

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt