Samesun Venice Beach

Beliggenhed i hjertet af Venice - Samesun Venice Beach, Los Angeles
Fra DKK 1492

Højdepunkter

  • Bedste Hostel beliggenhed i LA
  • Masser af gratis aktiviteter
  • Kort gåafstand til Santa Monica Pier
  • Gode shoppingmuligheder
  • Masser af lækre caféer og restauranter

Inkluderer

  • Lufthavnstransfer
  • 3-4 nætters overnatning
  • Morgenmad
  • En hel dags cykelleje
  • Tilkøb: 2 timers surf lektion
Fra lufthavnen direkte til Venice Beach! Med vores ankomstpakke får du lufthavnstransfer, 3-4 nætters overnatning og morgenmad på Samesun Hostel, som har en af de bedste belligenheder i Los Angeles samt en hel dags cykelleje til at udforske dine nye spændende omgivelser midt i 'The City of Angels'.

Los Angeles ankomstpakken - 3-4 nætter inkluderet

Så snart du ankommer til Los Angeles står vi klar til at tage dig direkte til dit hostel, som ligger lige ved ikoniske Venice Beach. 

Foruden lufthavnstransfer, indeholder vores ankomstpakke også 3-4 nætter på fælles sovesal samt en held dags cykelleje til egen udforskning af fantastiske Los Angeles. Er du rigtig eventyrlysten kan du desuden tilføje en 2 timers surfing lektion til din ankomstpakke. 

Beliggenhed

På Samesun Hostel er du omringet af musik, kunst og strand kultur, og du er kun få skridt fra Venice Beach som med alle sine underlige indtryk gør Venice til det mest livlige og unikke nabolag i Los Angeles. Samesun ligger belejligt tæt på LAX lufthavn og i gåafstand til hyggelige Santa Monica Pier. 

Med en hel dag inkluderet i din ankomstpakke kan du få det meste ud af din første dag ved at cykle langs Venice Boardwalk til Santa Monica Pier, hvor du med garanti vil opleve en cykeltur, du sent vil glemme. 

Så snart du træder ud af døren ligger der en kilometer lang strand med hvidt sand, der strækker sig langs kysten i en af verdens mest charmerende og kulturelle storbyer. Kast dig ud i en surfing lektion og fang det perfekte billede til dit første Instagram opslag på dit californiske eventyr.

Værd at vide om Samesun Hostel

Samesun Hostel er helt nyrenoveret og beliggenheden er perfekt som udgangspunkt til at opleve Los Angeles med udsigt til havet og kun en lille gåtur fra Venice Beach og Santa Monica Pier. Samesun har et fælles køkken og masse fede fælleområder med god mulighed for at lære andre rejsende at kende. Ligeledes tilbyder Samesun en lang række sjove og gratis aktiviteter til den sociale backpacker, der kan være alt fra brætspils aften til beach volleyturnering. Hver morgen vågner du op til din daglige morgenmad, som naturligvis er inkluderet i ankomstpakken. 

Overnatningsmuligheder

Samesun Hostel tilbyder rene og rummelige sovesale med 4-8 senge, hvor der er sørget for at sikkerheden er i top. Der er også mulighed for at tilvælge privatværelser med dobbeltseng, TV og minibar.

Alle fællessovesale indeholder individuelle låseskabe, strømstik og læselamper  

Samesun Venice Beach Los Angeles - Dorm Room
Samesun Venice Beach, Los Angeles - Sovesal

Samesun Venice Beach Los Angeles - View from the hostel towards Venice Beach
Samesun Venice Beach, Los Angeles - Udsigt fra Samesun Hostel mod Venice Beach

 

Map

 

 

Kontakt