Los Angeles

Billige flybilletter til Los Angeles

Los Angeles er en af de byer, man simpelthen bare MÅ opleve, hvis rejsen går til USA. Californiens største by, og USA's næststørste, er et mekka for modedyr, har en fantastisk strand, og kendisfaktoren er meget, meget høj. Højsæsonen er mellem april og september. Læs nedenstående for at se hvordan du kommer med de billige fly til Los Angeles.

Hvordan får jeg billige flybilletter til Los Angeles?

Hos KILROY har vi altid billige flybilletter til Los Angeles, og som udgangspunkt er det altid godt at være ude i god tid, når du bestiller. Du kan søge i søgemaskinen, som du finder nedenfor, og hvis du er fleksibel med rejsedatoerne, kan du med fordel vælge +/-3 dage i søgefeltet 'lavpriskalender'. Derudover er et godt tip herfra, at du får de billigste priser, hvis du kan rejse mellem mandag og torsdag.

Kan du ikke finde de billetter, som du havde sat næsen op efter, eller er dit ophold i Los Angeles en del af en større rundrejse, anbefaler vi, at du kontakter en rejsekonsulent. Rejsekonsulenterne kan hjælpe med at finde den bedste pris til LA, og i øvrigt være med til at planlægge dine øvrige flyrejser, hvis LA er én af destinationerne på din Jorden-rundt-rejse.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Hvor lang tid tager det at flyve til Los Angeles?
Hvis man får plads på et direkte fly til Los Angeles tager flyveturen ca. 11 timer. Du kan medregne omkring 4-6 timer, hvis du skal lave et stop undervejs. Norwegian flyver direkte til Los Angeles fra København, og tilbyder ofte billige fly.

Skal jeg bruge visum / indrejsetilladelse til Los Angeles?

Når du rejser til USA i forbindelse med forretning eller som turist, skal du ansøge om indrejsetilladelse (ESTA visum). Dette visum giver dig ret til at opholde dig i landet i 90 dage. Lige så snart du ved, at du skal til USA, anbefaler vi, at du starter ansøgningsprocessen. Du kan ansøge om ESTA visum her.

Hvad skal man opleve i Los Angeles?
Los Angeles, eller City of Angels som byen er kendt som, har masser af seværdigheder, som man bør se. Mange er naturligvis tilknyttet filmindustrien i byen, men også byens store strandområder er populære blandt turisterne. Her får du fem forslag til fede ting, du i hvert fald bør opleve, når du er i Los Angeles:

  • Tjek en af byens mange comedy clubs ud. 
  • Tag på hike op ad Runyon Canyon - herfra får du en fantastisk udsigt over byen.
  • Oplev strandlivet på Venice Beach
  • Besøg Universal Studios, og se mange af de filmsets, du kender fra TV.
  • Hvis du er adrenalinjæger, bør du tage en tur i Six Flags Magic Mountain, der er en gigantisk forlystelsespark lidt uden for LA.

Vil du have flere gode tips til oplevelser i Los Angeles og omegn, kan du altid kontakte vores rejsekonsulenter, der kan give dig inspiration til din tur. Én ting er sikkert, du kommer i hvert fald ikke til at kede dig i Los Angeles.

Los Angeles skyline

Los Angeles' skyline er et fantastisk syn

Santa Monica i Los Angeles

Oplev strandlivet i Santa Monica-området

Billige fly til Los Angeles

Se nogle af de legendariske vejskilte i Los Angeles

Strand i Los Angeles

Strandene i Los Angeles er et perfekt tilflugssted

Los Angeles solnedgang

Aften- og nattelivet i Los Angeles er intet mindre end forrygende

Vil du vide mere om L.A.?
Kontakt KILROY
Kontakt