Miami

Den berømte Ocean Drive - South Beach, Miami
 

Rejser til Miami - Hvor verden er i farver

Der er noget yderst elegant, varmt og let over Miami. Og samtidig en spraglet, mangfoldig farverigdom og et inspirerende, festligt sammenrend af livsglade, humørsmittende, etniske bydele og 'larger than life'-personligheder. Ja, Miami er så afgjort en fascinerende, forførende gryde af det allerbedste, livet har at tilbyde.

Miami - Ren by, ren fornøjelse

Miami er for nylig kåret til USA's reneste by. Og det er tydeligt hvorfor: Her er virkelig rent på alle fronter - luften, vandet, gaderne, de store grønne områder og ikke mindst byens fremragende genbrugs-ordninger giver i den grad indtrykket af en velholdt og indbydende ren by. Miami er på mange måder den perfekte storby, for udover den rene facade rummer byen alle de velsignelser og fornøjelser, hjertet måtte begære - også dem, der ikke altid følger med en storby:

For det første er der klimaet, der altid er varmt for årstiden og om sommeren kan være decideret hedt og fugtigt. Ikke sjældent opleves heftige og fascinerende tordenbyger netop om sommeren, der også er regntid, og byen får på denne måde et næsten caribisk, tropisk touch. Til dette indtryk hjælper i høj grad også de spændende og alligator-fyldte sumpe The Everglades vest for byen, der er et absolut must for alle besøgende i Miami. Her får man eventyr for alle pengene.

En nem og fed måde at opleve Florida på er i bil, campervan eller motorhome. Du kan leje bil, campervan eller motorhome gennem KILROY.

Miami Beach, Miami Vice og Miamis mangfoldighed

Med klimaet følger en overdådighed af livsnydende, solelskende, sommerligt klædte mennesker af den absolut charmerende og elegante slags. Det er ingen overdrivelse, at Miami er en af den slags byer, det er værd at besøge for sine mennesker alene. Det er selvfølgelig især Miami Beach-området, der er rig på disse interessante typer, og du har ikke været i Miami, hvis du ikke har hængt ud på de fremragende strande og livlige udendørs caféer i dette område. Her ved vandet er der et helt særligt sted, du for alt i verden ikke må misse. Især for nostalgiske fans af 80'er-serien Miami Vice er et besøg ved Jimbo's yderst anbefalelsesværdigt. Jimbo's er et lille afsides område lige overfor byens kæmpemæssige - og fremragende - Seaquarium, der ved første øjekast virker lidt lurvet; her er blot nogle få, nedslidte hytter. Men ved nærmere bekendtskab opdager man, at stedet rummer en helt særlig stemning og hygge. Hytterne er nemlig en bar, der byder på en forunderlig stemning af en mellemting mellem trailerpark og lejrskolebål! De lokale vil tage venligt imod dig, og her er masser af kolde øl og nyrøget fisk. Stedet er virkelig unikt og oser af hygge under åben himmel, og ja, her i disse særprægede omgivelser optog man i sin tid en række scener til Miami Vice.

Heldigvis er Miami også så meget andet, her er en vældigt charmerende mangfoldighed: cubanske, argentinske, haitianske kvarterer med masser af liv, farver og dufte - især Little Havana (den cubanske bydel) er et besøg værd. Hertil kommer det lettere fashionable Lincoln Road Mall, en gågade i South Beach fuld af shopping i topklasse og massevis af topsmarte Miami-borgere. Virkelig god underholdning. Og glem ikke nattelivet, der ikke står tilbage for noget - her er glitter og glamour der aldrig stopper og barer og dansegulve for enhver smag.

KILROY har et hav af sightseeingture og oplevelser i Miami af en eller flere dages varighed. Kom under huden på Miami og book oplevelserne hjemmefra og spar penge. Se alle oplevelserne i Miami her.

Miami  har huse du aldrig glemmer og verdens flotteste pool

Miami er arkitektonisk et charmerende mix af højtragende skyskrabere (byen har USA's tredje højeste skyline, konstant voksende og hamrende flot) og ekstremt smukke og hyggelige huse i pastelfarver og den vidunderlige Art Deco-stil. Byens South Beach-område byder sågar på et helt kvarter med sådanne huse, det såkaldte Art Deco Historic District. Du vidste ikke at huse kunne være så smukke!

Når du har fået nok af huse, er der flere steder lidt uden for Miami, man bør tjekke ud. Især to må fremhæves: den skønne, fredelige lille ø Key Biscayne med fred og ro og dejlige strande, og så hvad der nærmest er dens modsætning - The Venetian Pool. En gigantisk pool skabt i et stort hul i jorden med vandfald, koraller, undersøiske huler, en palme-ø og meget mere der fryder øjet. Det er bombastisk og stort (som så meget amerikansk), men samtidig utroligt flot og fascinerende. Og en svømmetur her er altså ikke det værste man kan lave i Miami.

Har du spørgsmål om rejsen til Miami?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Miami

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt