New England

Efterår i New England
 

Rejser til New England - det nordøstlige USA

I det nordøstlige hjørne af USA finder man regionen New England, der består af seks stater. Her finder man noget af landets smukkeste og mest imponerende natur, et par cool storbyer og så kan man ikke undgå at mærke historiens vingesus. Rejs til New England med KILROY!

Det var i det nordøstlige USA, det hele startede. Her blev nationen USA født, her fik den i stor grad det, vi i dag kender som dens sjæl. Ja, her i New England oplevede det amerikanske folk sine berømte uafhængighedskrige, og den dag i dag oser området (ikke mindst storbyen Boston) af den ånd, der fulgte i kølvandet.

Natur, kultur og historie i New England

En rejse i New England er ikke bare en historisk rejse. Det er i høj grad også en rejse gennem fantastiske naturområder og spændende byer med masser af kulturelle højdepunkter. Især om efteråret er dette område utroligt smukt, når træer og skove, som findes i rigelige mængder over alt i regionen, klæder sig i den smukkeste efterårspragt: røde, gule og brune farver så langt øjet rækker. Denne del af USA er verdensberømt for netop dette, og der er ikke mange andre steder i landet, der er så smukke og oplagte at rejse i om efteråret. Du behøver bare at sætte dig bag rattet og køre en tur et tilfældigt sted i f.eks. staterne Vermont eller New Hampshire, så vil du kunne nyde udsigten til vidtstrakte skove i bakkede terræner, fulde af flotte farver.

New England består af staterne Connecticut, Rhode Island, Vermont, New Hampshire, Maine og Massachusetts, og det kan varmt anbefale at planlægge sin rejse - især et road trip er oplagt - så man kommer igennem dem alle.

Kroferie på amerikansk i New England

En rejse i New England-regionen er ikke komplet, hvis man ikke har prøvet at gøre holdt ved et af områdets mange hyggelige Bed & Breakfasts og søge ly for natten. Området er fuldt af storslåede, gamle huse i victoriansk stil, der gør en dyd ud af at tilbyde overnatning og morgenmad i indbydende, charmerende omgivelser. Her føler man sig straks som en del af familien, ofte vil indehaverne invitere dig på en kop kaffe i dagligstuen og en god sludder. En sådan kroferie på amerikansk er en af vores varmeste anbefalinger når det gælder rejsen i New England, og især i de bakkede terræner i staterne Vermont, Massachusetts og New Hampshire finder man disse overnatningsmuligheder i stor stil.

New Englands - rejsens højdepunkter

New England er et stort område der fortjener flere uger at udforske, så det er svært at udpege nogle højdepunkter, men vi prøver alligevel.

Man bør ikke gå glip af regionens storby nummer 1, Boston i Massachusetts og lige ved Atlanterhavskysten. Heller ikke halvøen Cape Cod med de mange smukke sandstrande og hyggelige badebyer, cirka en times kørsel fra Boston. Også øerne Nantucket og Martha's Vineyard ud for kysten er vores varmeste anbefalinger værd. 

Ligeledes i Massachusetts, i Boston-forstaden Cambridge, finder man det berømte Harvard University, som er et spændende historisk sted at vandre rundt. 

Nordpå, i staten Maine, finder man nogle af de mest dramatiske og imponerende kyststrækninger i USA. En køretur på disse egne bør bl.a. gå forbi badebyen Kennebunkport og hvorfor ikke helt op til New Englands eneste nationalpark, Acadia National Park? Dette naturområde er i hvert fald meget smukt, med gode muligheder for trekking, cykling og ikke mindst for at spotte nogle af områdets mange fugle og andre dyr.

I både New Hampshire og Vermont finder man masser af hyggelige byer gemt i skovene og bjergene, og her skal man gøre sig selv den tjeneste bare at slentre rundt og nyde den afslappede atmosfære, disse byer oser af. Connecticut og Rhode Island, der er USA's mindste stat, har gode strande og idylliske byer med typiske træhuse der kan minde lidt om noget fra en western.

Dette var blot et lille udpluk af mulighederne og seværdighederne på en rejse i New England. En region det også er meget oplagt at kombinere med et besøg i New York. Hvad du end vælger, er der ingen tvivl om, at denne del af USA vil fascinere dig. New England er et sted, man får lyst til at vende tilbage til. 

Skal vi hjælpe dig med din rejse til New England?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til New England

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt