New York

Billige flybilletter til New York

Skal du flyve til New York? Drømmen on the big Apple starter her og med KILROYs unikke aftaler med flyselskaber over hel verden kan vi hjælpe dig med at sikre den billige flybillet til New York.

Hvordan finder jeg en billig flybillet til New York?

Et godt tip: Vi anbefale at du benytter dig af vores funktion 'lavpriskalender' og vælger +/- 3 dage i søgefeltet forneden (denne feature er kun tilgængelig fra en computer eller laptop og ikke fra mobil).

Vil du finde de billigste flybilletter til New York? Husk: fredag, lørdag og søndag er ofte de dyreste rejsedage at flyve til New York. Onsdage er ofte de billigste dage at flyve på.

Flyv til New York som en del af din rejse Jorden rundt?

Nogle gange har du brug for lidt mere en bare en standard flybillet tur/retur, fx. hvis New York skulle være et stop på din backpacker- eller jorden rundt rejse.

Vidste du, at du i nogle tilfælde kan tilføje Washington eller Chicago til flyruten uden at flybilletten bliver dyrere? Hvis du søger en lidt mere fleksibel flybillet anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om fly til New York, og kender mulighederne når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Hvor lang tid tager det at flyve til New York?

Det tager mellem 7-8 timer at flyve direkte til New York, og du skal typisk tilføje 1-3 timer ekstra med én mellemlanding. Flyselskaber som Norwegian og SAS tilbyder direkte, daglige ruter til New York.

Visum / indrejsetilladelse til New York

Når du rejser til USA i forbindelse med forretning eller som turist, skal du ansøge om indrejsetilladelse (ESTA visum). Dette visum giver dig ret til at opholde dig i landet i 90 dage. Du kan ansøge om ESTA visum her.

Hvad skal man opleve i New York?

New York er en af de storbyer man aldrig bliver færdig med! Der er altid et nyt område, nye restauranter, seværdigheder og happenings at kaste sig over. Det kan være svært at vide hvor du skal begynde, du får derfor her vores bedste bud på 5 oplevelser du ikke må misse:

  • Udsigten fra Top of the Rock (om aftenen)
  • Picnic i Central Park
  • Gåtur over Brooklyn Bridge (og frokost i Brooklyn)
  • Shopping i Greenwich Village og Soho
  • Broadway Musical / Show

Vil du have flere gode råd til oplevelser i New York, eller leder du efter det rette hotel? Tag fat i en af vores rejsekonsulenter og få styr på hele din rejse.

Flyv til New York og oplev Mahattan

new-york-manhattan.jpg

Flyv til New York og nyd udsigten fra Empire State Building

New York at night - new york om aftenen

New York om aftenen er en helt oplevelse i sig selv

Skal vi hjælpe dig?
Kontakt en rejsekonsulent

 

Kontakt