Orlando

Wakeboarding på søerne omkring Orlando
 

Rejser til Orlando - underholdning og forlystelsesparker

Orlando er paradis når det kommer til forlystelsesparker. Hvis du elsker vilde rutschebaner, karuseller, underholdning og sceneshow så er Orlando det rette sted. Det antages at cirka 52 millioner turister finder vej til Orlando hvert år. Orlando har det næsthøjeste antal hotelværelser efter Las Vegas. Men tag dine forholdsregler, vi garanterer at du får et fabelagtigt og vildt ophold i Orlando, selvom en ferie her kan koste lidt mere. Køb din rejse til Orlando hos KILROY!

Hvis det ikke var for Disney World, Universal Studios, Wet'n'Wild og Islands of Adventure turistattraktioner havde Orlando nok været som enhver anden by i det centrale Florida. Men i dag er Orlando en af USAs mest populære spots pga. de mange vilde attraktioner. Downtown Orlando er under udvikling i form af en række boligprojekter, malls og Orlando Event Center og Dr. P. Philips Orlando Performing Arts Centre. Orlando er i dag den fjerde mest populære by at bo i, i følge et studie fra Pew Research Centre.

Disney World i Orlando

Disney i Orlando

Disney World er uden tvivl den største attraktion med sine fire temaparker. Disneys Magic Kingdom er den største og traditionelle Disneypark, Epcot Center er en blanding af underholdning og uddannelse, Disney MGM Studios er for filmentusiaster og det nye Disney Animal Kingdom er en kombination af forlystelsespark og zoo.

Universal Studios i Orlando

Universal har to store forlystelsesparker. Universal Studios er den store filmpark, mens Isle of Adventure er for alle som elsker følelsen af adrenalinen der pumper rundt i kroppen og bare ikke kan få nok af at det kilder i maven. Parken er fyldt med sindsyge rutschebaner og karuseller.

Kennedy Space Center

Kennedy Space Center i Orlando

Når du har fået pulsen igen efter de halsbrækkende køreture i rutschebanerne og imponerende shows, er det på tide med lidt faglig viden, med andre ord, du skal besøge Kennedy Space Center som ligger cirka en times køretur fra Orlando. Det er super spændende at lære om NASA, og de sender rumfartstøjer op fra Kennedy Space Center en gang i mellem. Her kan du lære om rummet og blive bedre kendt med den amerikanske rumfartshistorie. Vi anbefaler en hel dag i Kennedy Space Center for tiden går med garantig rigtig stærkt. 

Hvis du vil besøge alle temaparker kræver det både tid og penge eftersom billetterne er dyre og du skal have mindst en dag i hver park - derudover skal du betale for mad og drikke og souvenirs. Ja, det hele koster. Sørg for at ankomme tidligt om morgenen når parkerne åbner, så du ikke bruger for meget tid på at stå i kø.

Klima i Orlando

Orlando har et varmt og fugtigt subtropisk klima bestående af to årstider. Den varme regntid varer fra juni til september (samtidig med den atlantiske orkansæson), mens den tørre sæson fra oktober til maj giver mere moderate temperaturer og mindre nedbør. Meget af vejret i Florida påvirkes af Golfstrømmen.

KILROYs rejsetips til Orlando

Lej en bil eller campervan! Vi anbefaler kraftigt at du lejer din egen bil for på denne måde at komme på oplevelser udenfor temaparkernes hegn. Nyd friheden til at rejse lige derhen hvor du vil og når du vil. Ellers tilbyder de fleste store hoteller shuttlebusser til de mest populære turistattraktioner.

Skal vi hjælpe dig med rejsen til Orlando?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Orlando

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt