USA

Road trip i USA

Et road trip er den perfekte rejseform - især når det gælder USA! For bag rattet og med fire hjul under dig får du den optimale frihed og mulighed for at køre hvorhen du vil, når du vil.

Road Trip i USA

USA er road trippets 'moder', et land fuld af myter, magi og muligheder på de endeløse landeveje. Landets storslåede natur, gode overnatningsmuligheder og omfattende vejnet kombineret med en god og lang tradition for kør selv-ferie gør det til et overflødighedshorn af muligheder for at lave dit livs road trip - eller flere af dem!

Ja, et road trip er simpelthen måden at opleve Nordamerika på, lige meget om man er til bjerge, kyststrækninger, ørken, skove, søer, noget helt sjette eller det hele på én gang. Et vellykket road trip handler mere om selve rejsen end hvad du oplever langs landevejen. Når det er sagt, så er det alt andet lige federe at køre over Golden Gate Bridge i solskin end Farøbroen i efterårsregn.

Ruteforslag til road trips i USA

Hvis du planlægger en road trip i USA anbefaler vi at du kontakter en af vores rejsekonsulenter for individuel vejledning. Du kan også læse vores ruteforslag til road trips i USA og få inspiration til din bilferie i USA.

Vil du have hjælp til dit road trip?
Kontakt en rejsekonsulent

 

Se vores road trip forslag
Læs mere

Kontakt