San Diego

Nyd stranden i San Diego og tag på surfkursus?
 

Billige rejser til San Diego - backpacking med KILROY

San Diego ligger tæt på den mexicanske grænse og byen er et fedt mix mellem amerikansk og mexicansk livsstil. Hvis du rejser til San Diego vil du opleve en storby med grønne parker, strandliv og en fed Southern vibe.

San Diego er en yderst charmerende by tæt på den mexicanske grænse. San Diego er den anden største by i Californien og der er et hav af aktiviteter for alle aldre.

Mange der besøger San Diego vælger at tage på dagstur på grænsen til Tijuana. Der er flere muligheder i San Diego for at komme ned til grænsen, men det anbefales ikke at gøre det alene. Tijuana er ikke det autentiske Mexico, eftersom der er mange turister på besøg hver dag, dog er det stadigvæk en oplevelse værd.

Du kan dog også få den mexicanske stemning ved at besøge den gamle by lige nord for San Diegos cenrum. Her kan du finde historiske huse fra det 17ende århundrede, hobby butikker, mexicansk musik og mad. Helt klart et besøg værd.

Strande i San Diego

San Diego tilbyder en masse udendørs aktiviteter, strande og golfbaner. Mange vælger at tage en surf lektion mens de er her, men hvis du ikke er klar til at hoppe i bølgen blå, kan du prøve at surfe på kunstige bølger på Misson Beach. Der er flere store strande omkring San Diego og med det varme klima er det altid muligt at tage en svømmetur. Efter en lang dag på stranden er det virkelig skønt at nyde aftenen på en af byens mange restauranter og barer. Gaslamp Quarter er området der er mest kendt for dens mange restauranter, caféer, butikker og barer. Her kan du fx. prøve restauranten 'Dick's' hvor tjenerne bliver betalt for at være uhøflige......

Klima i San Diego

San Diego har middelhavtemperaturer med varme, tørre somre og milde vintre med en smule regn. San Diego har for det meste et mildt og tørt klima med en gennemsnitstemperatur på 21 grader. Temperaturen varierer lidt i løbet af året. Sommeren varer fra maj til oktober. Vinteren er kendt som den mere regnfulde periode fra november til april.

Et godt råd fra KILROY

San Diego ligger kun et par timers køretur fra LA, så hvis du har lyst til at tage længere sydpå, så er San Diego klart et besøg værd. 

Skal vi hjælpe dig med rejsen til San Diego?
Kontakt KILROY

Book din rejse til San Diego

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt