Washington

Se Capitol Hill på din rejse til Washington D.C
 

Rejser til Washington - USA's magtcentrum

Washington D.C. er først og fremmest USA's magtcentrum - byen med et berømt hvidt hus der huser en præsident, og hovedstad i verdens mest indflydelsesrige nation. Men her er meget andet, bl.a. museer i verdensklasse. Book din rejse til Washington hos KILROY!

Washington D.C. - historie og storhed

En rejse til Washington vil først og fremmest bringe dig tæt på byens mange imponerende monumenter. Et par af de obligatoriske, som du ikke må snyde dig selv for, er Lincoln Memorial, hvor Abraham Lincoln troner bag 36 søjler af marmor. Et andet markant monument er det høje Washington-monument i nærheden af Det Hvide Hus. Søjlen er omgivet af massevis af amerikanske flag, hvor der er gode fotomuligheder. Und dig selv den flotte gåtur fra Lincoln Monumentet til Washington Monumentet og videre til Capitol Hill - magtcentrum for USA og store dele af den vestlige verden.

Krige og præsidenter

På trods af landets korte historie har amerikanerne udkæmpet mange krige over hele kloden, og i Washington D.C. er der masser af monumenter, der markerer dette. Mest berømt og tankevækkende er monumentet over de mere end 58.000 amerikanere, som faldt under Vietnam-krigen. Alle navnene er indgraveret  på en lang, sort granitvæg, og familiemedlemmer til de faldne soldater opsøger stadig væggen for at lægge blomster ellers skravere navnet på papir. Mange vælger også at lægge vejen forbi militærkirkegården Arlington. Den ligger på den anden side af Potomac River og i umiddelbar nærhed af Pentagon. John F. Kennedy ligger blandt de begravede på denne historiske kirkegård, og som besøgende er det (desværre) ikke ualmindeligt at se en begravelse på dette sted. Typisk er der tale om en krigsveteran eller en ung soldat som har mistet livet i Irak eller Afghanistan.

Washington: Politik & Obama

Det er ingen hemmelighed, at Washington D.C. er højborg for amerikansk politik og historie i stor stil. Er man bare en lille smule interesseret i Barack Obama eller amerikansk politik generelt, så er en rejse til Washington D.C. helt sikkert noget. Er du derimod ude efter charme og atmosfære a la New York eller Boston, så skal du lede længe - men hver by har sine ting, og præsident Barack Obama er en del af det mediecirkus, som altid har præget byen. Vil du have et glimt af præsidenten, så skal du stå tidligt op - det samme gælder hvis du vil have billetter til en rundvisning i Det Hvide Hus.

Central beliggenhed

Washington D.C. ligger kun nogle få timer fra New York, hvilket gør at man ofte kan vælge det billigste alternativ, når man leder efter flybilletter fra Europa og planlægger en rejse til denne del af USA. Det gør sig specielt gældende, hvis man alligevel skal leje en bil og besøge flere byer på USA's østkyst. Washington D.C. har sammen med nærliggende Baltimore gode fly, bus og togforbindelser til og fra byen, og overnatningsmuligheder er der masser af. Vælg mellem billige hostels i centrum eller mellemklassehoteller lidt uden for byen, så sparer du fleste penge og kan i stedet bruge dem på oplevelser og entréer. Er du i egen bil, så kan du endda bo i telt, hvis du kommer i sommersæsonen. Prøv en State Park uden for byen (20-30 km), hvor en typisk teltplads koster 10$ pr. nat. Har du ikke et køretøj, så er det nemt at komme rundt i byen. Alle de berømte seværdigheder ligger inden for gå afstand, og der er masser af busser og anden form for offentlig transport. Vil du derimod se noget af den flotte natur som omkranser Washington D.C., specielt langs Potomac River, så skal der en bil til. Lej en bil på ugebasis eller køb evt. en gammel brugt spand, hvis du skal være i landet i mere end 2 måneder.

Book din rejse til Washington

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt