Yellowstone National Park

Sådan kommer du til Yellowstone National Park

De fleste rejsende til Yellowstone National Park vælger at kombinere rejsen til parken med et stop i en af Californiens størrer byer; San Francisco eller Los Angeles. Det er muligt at flyve til f.eks. Salt Lake City for at spare køretid, men flybilletten vil tilgengæld koste en del mere end til f.eks. San Francisco.

Herfra bør du leje en bil, og tage på road trip til nationalparken. For rejsende op til 25 år har vi specielle aftaler med Alamo, der giver unge chauffører meget fordelagtige vilkår og priser. Læs mere her!

Transport til Yellowstone med oplevelsesrejse i USA

Hvis du bestiller en oplevelsesrejse til Yellowsstone hos os, er der transport inkluderet, og du slipper dermed for at organisere lejebil og lave ruteplanlægning. I steden kan du bruge tiden på at opleve USA! Du kan se vores oplevelser omkring Yellowstone her!

Flybilletter til San Francisco, Los Angeles eller Salt Lake City

Du kan spare både tid og penge ved at bestille dine flybilletter til én af de tre ovennævnte byer i god tid. Hvis du gerne vil have hjælp til både at bestille fly og lejebil, kan du med fordel skrive til en af vores rejsekonsulenter, der kan hjælpe med at finde den bedste og billigste løsning for dig!

Du kan selv søge efter flybilletter nedenfor, men vi anbefaler dig at kontakte vores rejsekonsulenter for priser og mere information omkring flypriser og rejsen til Yellowstone.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Yellowstone National Park som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Yellowstone National Park skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Yellowstone National Park

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Yellowstone National Park. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt