Yosemite National Park

Oplevelser og adventure i Yosemite

Hikers in Yosemite National Park

KILROY har spændende og fantastiske oplevelsesrejser i Yosemite National Park. Turene har afgang fra San Francisco, Los Angeles og endda New York hvis du vil udforske Yosemite National Park og have resten af USA med på farten.

Priserne for disse oplevelser er overkommelige for alle eftersom de fleste måltider og overnatning er inkluderet i prisen..

Find den rigtige tur i Yosemite National Park

De fleste af vores ture er for dig mellem 18 og 35 år, men vi har også ture til alle andre aldersgrupper og til familier. Hvis du er i tvivl om hvilken type rejse der er den rigtig for dig, anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent som kan informere dig om konceptet og hvordan en oplevelsesrejse i Yosemite fungerer samt vejlede dig om hvilken type rejse der passer bedst til dig og dine ønsker.

Søg efter vores ture i Yosemite National Park forneden:

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt