Australien

Buspas i Australien

buspas i australien - rejse med bus i australien

Rejs med bus i Australien

Oplevelsesrejser med bus i Australien er en fed rejseform, som giver dig fleksibilitet og frihed. Du kan mænge dig med de lokale og se steder andre backpackere sjældent kommer til at opleve. Med et buspas i Australien har du et fremragende udgangspunkt for at udforske landet Down Under.

Frihed med et buspas

Du kan hoppe af og på som du vil og dermed selv bestemme hvilke byer og sights du vil besøge, og hvor længe du vil være der. En rejse med buspas i Australien er fleksibelt, nemt og billigt.

Vores rejsekonsulenter kan hjælpe dig med at booke buspas i Australien eller du kan booke online. Vi kan også hjælpe dig med at booke de billigste flybilletter til Australien, unikke rundrejser, surfing, dykning, hotel, billeje eller faldskærmsudsprig.

Har du spørgsmål om rejsen til Australien?
Kontakt KILROY

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt