Byron Bay

Hop op på surfbrættet mens du er i Byron Bay
 

Billige rejser til Byron Bay - surf, musik & chill

Byron Bay er den billedskønne destination i Australien og din rejse til Australien er ikke fuldendt, før du har besøgt Byron Bay. Byron Bay er mekka for backpackere og du kan glæde dig til over 30 km strand på det østligste punkt i Australien.

Kom hurtigt videre:

Byron Bay - et fedt sted på jorden

Byron Bays strande, adventure oplevelser, afslappede atmosfære og festivaler er blot nogle eksempler på hvad der venter den rejsende til Byron Bay. Du kan godt glæde dig til at opleve det og være forberedt på, at det er meget svært at forlade Byron Bay igen.

Sol, hav og strand

Havet ud for Byron Bay er fuld af liv. Der venter dig dykning, surfing og fede vandsports aktiviteter og du skal selvfølgelig også slappe af. Sid og kig ud på havet og du kan være heldig at spotte vilde delfiner og hvaler der hopper op i horisonten - livsnydere som dig. Hvis du er i god form kan du prøve "Daily Ocean Swim" som arrangeres hver morgen hvor en gruppe svømmere går fra Surf Klubben til The Pass hvor de svømmer tilbage fra. Svømmeturen er på cirka 1,5 km og der er cirka 20-50 lokale der gør det hver dag. 

Bohemian livsstil

Byron Bay byder også på bohemian livsstil som skaber den afslappede atmosfære du kan glæde dig til. På alle gader og stræder er der økologiske restauranter, billig massage og yoga lektioner. Husk også at besøge Byron Bays markeder og find kunst, håndarbejde og lækre varer.

Live musik i Byron Bay

Mange artister på turné gør holdt i Byron Bay. På Byron Bay Community Center er der underholdning næsten hver søndag. Fra marts til november er der også en masse festivaler hvor du bl.a kan glæde dig til Mullum Music Festival hvis du er i Byron Bay i november.

Vil du til Byron Bay?
Kontakt en rejsekonsulent

Kontakt