Byron Bay

Fitness i Byron Bay

dyrk fitness på bootcamp i byron bayHvis du elsker at være aktiv og holde dig i form og samtidig gerne vil opleve nye ting, så har vi den perfekte løsning til dig! Kombinér fitness med nogle af alle de andre fede aktiviteter i Byron Bay som f.eks. surfing eller dykning. 

Fitness Boot Camp i Byron Bay

Vores fitnesscamp ligger i det smukke Byron Bay, som er kendt for de smukke strande samt de gode surf- og dykkermuligheder. Fitnesscampen er virkelig en gave til dig, som elsker at være aktiv, da den både indeholder surftimer, crossfit, yoga og cardiotræning på stranden. Al træning bliver instrueret af certificerede og dygtige instruktører med solid erfaring inden for faget. Du får det simpelthen ikke bedre, så er det sagt!

Hvorfor fitness i Byron Bay?

Oplevelser i Byron Bay | Fitness i Byron BayByron Bay er en utrolig smuk by, der har en afslappet vibe og atmosfære. Især omkring surf- og fitnesscampen hænger der mange backpackere ud, så du kan nemt finde nogle nye venner på stedet. Tag f.eks. med nogle af dine nye fitnessbuddies ud og besøg det smukke fyrtårn lidt uden for byen eller tag på cykeltur ud og oplev lokalområdet. Mange ankommer i øvrigt alene til fitnesscampen, så hvis du ikke har en rejsemakker, så er du ikke alene.

Per side
Per side

Billeder fra Fitness Boot Campen i Byron Bay 

fitness i Byron BayKom i form og udfordr dig selv på fitnesscampen i Byron Bay. Du får kyndig vejledning af de dygtige instruktører.

Oplev de smukke omgivelser ved Byron BayOmrådet omkring flotte Byron Bay har masser af cool steder, der er værd at besøge.

Du får surfundervisning med i pakken!Udover crossfit, yoga og cardio-træning på stranden, får du også surfundervisning med i pakken!

Vil du inkludere fitness i din rejse til Australien?
Skriv til os
Kontakt