Darwin

"Salty" Krokodille - Darwin
 

Rejser til Darwin - Det vilde Australien

Mød Australiens vilde og barske natur og dyreliv i Crocodile Dundees hjemby Darwin i Northern Territory. Heroppe i det nordligste og tropiske Australien er du garanteret den ægte australske outback-oplevelse, du troede kun fandtes på film.

Kom hurtigt videre:

Darwin er hovedstaden i Australiens vilde, tropiske stat Northern Territory og området er, trods den massive varme og fugtighed, yderst energisk og livligt. Byens naturlige havn er dobbelt så stor som Sydneys, og her ligger også flere indbydende strande i nærheden - med det lidt ekstraordinære og eksotiske touch, at man skal passe godt på de nærgående stingrays (store rokker) og de fra oktober til maj hyppigt forekommende box jellyfish (brandmænd med meterlange tentakler) i disse farvande.

Kakadu National Park ligger lige udenfor Darwin

Det er da også mest attraktioner på landjorden, der gør Darwin til et populært og spændende sted - først og fremmest den storslåede Kakadu National Park med 20.000 km2 vild og fantastisk natur. Det var her, de berømte Crocodile Dundee-film fra 1980'erne blev filmet, og er man taget til Australien for at opleve landets specielle natur og dyreliv, så er dette det helt rigtige sted.

Bylivet i Darwin

Inden du sætter kurs mod områdets naturlige attraktioner, er der al mulig grund til at nyde bylivet i Darwin. Her er glimrende restauranter, hvoraf flere er specialister i den lokale kæmpefisk barramundi. Også priserne er gode. Det er ikke svært at opdrive et måltid til omtrent hvad en fadøl koster herhjemme.

De lidt billigere restauranter finder man ved havnen, 'The Wharf Precinct', hvor man bl.a. kan svælge sig i lækre skaldyrsretter fra de rige farvende omkring Darwin til næsten latterligt billige priser. Hvad natteliv angår, er det helt rigtige sted den livlige Mitchell Street.

Darwins historie

For at få et indblik i dels byens historie, dels den store betydning den lokale aboriginal-befolkning har haft i byen og området, kan det anbefales at besøge Museum & Art Galleries of the Northern Territory. Her finder man bl.a. spændende aboriginal-kunst og en udstilling om cyklonen Tracy, der udslettede byen i 1974.

Litchfield National Park

Også Litchfield National Park, der ligger noget tættere på Darwin, byder på flot natur med flotte klipper, vandfald og naturlige, paradisiske svømmehuller. Denne park er et udmærket mål for en dagsudflugt fra Darwin.

Katherine Gorge

Katherine Gorge er en imponerende kløft ved floden Katherine River i nationalparken Nitmiluk, og dette område er også et absolut must når man befinder sig på disse kanter i det nordlige Australien. 

Vil du vide mere om rejsen til Darwin?
Kontakt KILROY

Book din rejse til Darwin

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt