Australien

Fitness i Australien

Kom i form på fitness bootcamp i AustralienAustralien er den perfekte destination, hvis du kan lide at være aktiv, mens du rejser. Her kan du surfe, dykke, riverrafte, sejle kajak og ja, you name it. Og nu kan du så også dyrke fitness!  

Hvorfor tage på fitnesscamp i Australien?

Australien er, som du nok ved, et backpackermekka. Her vrimler det med unge fra hele verden, der gerne vil møde nye mennesker på deres rejse. Den oplevelse får du også, når du er på fitnesscamp i Australien. Der er stor fokus på de sociale aktiviteter, og du kommer nemt til at møde en masse andre unge, der, ligesom dig, elsker at være aktive på rejsen. Derudover har vores fitnesscamps i Australien de bedste instruktører, der sørger for, at du får det optimale ud af dit ophold.

Kombinér fitnesscampen med surfcamp i Sydney

Hvis fitness ikke er nok, så kan vi anbefale, at du kombinerer med et ophold på en af vores surfcamps i Sydney. Tag på et fedt road trip ned langs den smukke australske østkyst mellem Byron Bay og Sydney, og få endnu flere fede oplevelser i bagagen.

Per side
Per side

Billeder fra fitnesscampen i AustralienTag på fitnesscamp i AustralienKom i form og udfordr dig selv på fitnesscampen i Australien. Du får kyndig vejledning af de dygtige instruktører.

Mojo Australia Fitness DolphinsTag ud på kajaktur, mens du er på fitnesscamp i Australien.

Mojo Australia Fitness Surfing ParadeUdover crossfit, yoga og cardio-træning på stranden, kan du også kaste dig ud i en omgang surfing i Australien.

Kontakt