Fraser Island

Sådan kommer du til Fraser Island

Hvor skal man flyve til, for at komme til Fraser Island?

Det er klart nemmest at flyve til Brisbane, hvorfra der blot er ca. 350 kilometer til Fraser Island. Du kan enten hoppe på en tur fra Brisbane eller leje en bil og selv køre strækningen. Husk, at du skal leje en firhjulstrækker, da der ikke findes rigtige veje på Fraser Island. Hvis ikke du orker at sætte dig bag rattet og køre distancen, kan du flyve indenrigs fra Brisbane til Hervey Bay Airport - en flyvetur på godt 50 minutter.  

Hvordan kommer man til Fraser Island?

Man kommer som sagt til Fraser Island via Hervey Bay på den australske østkyst, og altid med firehjulstrækker, da der ikke er reelle veje på Fraser Island. Her er kun strande og sandede veje der snor sig på tværs af øen. Er man ikke selv frisk på at sidde bag rattet i en lejet firehjulstrækker, er der heldigvis mulighed for at melde sig til en arrangeret tur med chauffør og guide - spørg en af vores rejsekonsulenter, og få hjælp til at booke en tur hjemmefra. Det er muligt at tage udflugter, der varer over én eller flere dage, og vælger man at blive i flere dage, er camping den gængse, og billigste, overnatningsform. Der findes dog også muligheder for at overnatte på hotel/hostel, men man bør booke i forvejen.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Fraser Island som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Fraser Island skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Fraser Island

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Fraser Island. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt