Hobart

Regnbue over Hobart
 

Rejser til Hobart - Under Down Under

Hvis du skal til hovedlandet Australien bør du også tage til Tasmanien og Hobart. Her er ubeskriveligt smukt og hvis du synes at de er søde og venlige i Australien, så bare vent til du kommer til Tasmanien. Når du siger at du er fra Danmark, bliver de ellevilde og føler I er i familie.

Kom hurtigt videre:

Tasmaniens hovedby Hobart er endnu et højdepunkt på østkysten - her er masser af historisk charme (det er Australiens næstældste by) og samtidig rigeligt med trendy caféer, gode festivaler og hippe barer. Byens beliggenhed ved Mt Wellington og med havet på den anden side er heller ikke værst - og skal hele dagen tilbringes ved havet, kan en udflugt til den fremragende Seven Mile Beach stærkt anbefales.

Port Arthur 

Rejsen i denne sydøstlige del af Tasmanien bør også gå forbi Port Arthur, et historisk område fra tiden hvor straffefanger var blandt de første beboere i Australien. Her kan man ikke undgå at blive mere eller mindre berørt af de barske og brutale levn og efterdønninger fra den tid, hvor denne del af Tasmanien fungerede som straffekoloni. Stedet har noget dystert og trist over sig, men er samtidig ekstremt fascinerende. 

Du kan også læse mere om alle vores adventure og oplevelser i Australien.

Vil du opleve Tasmanien?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Hobart

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt