Kakadu National Park

Sådan kommer du til Kakadu National Park

Det er det absolut nemmeste at komme til Kakadu fra byen Darwin, hovedstaden i delstaten Northern Territory. Du kan flyve til Darwin fra langt de fleste byer i Australien. Derudover har lufthavnen i Darwin flere internationale flyvninger dagligt. 

Fra Darwin kan du køre til Kakadu Nasjonalpark på ca. 3 timer, og vi kan hjælpe dig med at finde en billig lejebil i Darwin. Vi anbefaler, at du forsøger at fylde tanken op regelmæssigt, da der godt kan være langt mellem tankstationerne. 

Alternativt kan du tage med på en af vores mange spændende adventure-rejser, hvor fordelen er, at der er lokale guider og transport med. 

Information opdateret 03/2017

Flybilletter til Darwin

Spar tid og penge ved at bestille dine flybilletter til Darwin i god tid. Du kan kontakte en af vores rejsekonsulenter, hvis du gerne vil have hjælp til at booke både fly og lejebil samtidig.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Kakadu National Park som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Kakadu National Park skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Kakadu National Park

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Kakadu National Park. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt