Surfers Paradise

Australiens bedste surfing - Surfers Paradise
 

Rejser til Surfers Paradise - Ikke kun surfernes paradis

Surfers Paradise på Australiens østkyst er det ultimative drømmested for surfing, afslapning og luksus! Her på den såkaldte Golden Coast i Queensland findes nogle af verdens utvivlsomt bedste surfstrande med alt hvad hertil hører - ja, der er grund til at tage navnet bogstaveligt!

Surfers Paradise er en slags forstad til Brisbane på den australske østkyst, men man skal nu ikke tage begrebet 'forstad' alt for bogstaveligt. Der er nemlig tale om en sprudlende, livlig og festlig ferieby ud over det sædvanlige - og en af de mest populære destinationer i hele Australien.

Surfers Paradise = Skyskrabere og surfstrande

Surfers Paradise er den perfekte mix af afslappet strandliv og moderne, stilfuldt byliv: lige så imponerende byens skyline med de mange, højtragende skyskrabere er, lige så uimodståelige er de endeløse, store, åbne surfstrande. Og så bliver det hele ikke dårligere af, at disse strande fuldendes af lange og livlige promenader fyldt med caféer, restauranter og butikker.

At blive surfer i Surfers Paradise

Er man ikke allerede surfer, er der alle muligheder for at blive det i Surfers Paradise. Om ikke andet så i det mindste af livsstil og look! Men mener man det bogstaveligt, kan man uden problemer få undervisning i denne særlige balancegang på vandet. Når man har prøvet kræfter med det våde element, kan man jo passende fornøje sig med at kigge på de professionelle, der hvert år mødes til Quiksilver Pro Surfing Competition and Surf Lifesaving Championships, der afholdes hvert år i marts.

På den såkaldte Main Beach kan man leje alle former for boards, som man selv kan underholde sig med: wake boards, body boards, almindelige surf boards og desuden jet ski. Man kan også opsøge en gang beachvolley, der som regel foregår på Central Surfers Paradise Beach.

Shoppers Paradise

Surfers Paradise er også et Shoppers Paradise! Her er masser af fremragende butikker af forskellige størrelser og stilarter. Besøg Beachfront Market og Cavill Mall, der ligger i Central Business District - ingen af disse steder vil skuffe den dedikerede shopper! Cavill Avenue er byens hoved-shoppingstrøg.

Når mørket sænker sig, startet byens heftige natteliv. Mange barer og klubber byder på livemusik, de fleste af dem ligger langs med Orchid Avenue og flere steder er der særlige backpacker-rabatter. Byens cabaret-restauranter er en anden populær mulighed.

Underholdningsmuligheder i Surfers Paradise

Man behøver ikke kede sig i Surfers Paradise. Byen ligger tæt på nogle af Queenslands store temaparker, fx Warner Bros. Movie World og Dreamworld. Her kan man koble af og lade sig underholde dagen lang. Andre steder kan man springe bungy jump, tage på fisketur efter 'the big catch' eller se alle herlighederne fra Q1 Observation Deck. Her tager en ultra-hurtig elevator dig op til 322 meter over havet.

Læs også Queenslands Backpacker Guide 

Vil du til Surfers Paradise?
Kontakt KILROY

Book din rejse til Surfers Paradise

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt