Sydney

Berømte Bondi Beach - Sydney
 

Rejser til Sydney - En af verdens smukkeste byer

Australiens mest berømte og spektakulære storby, Sydney, er det perfekte udgangspunkt for en rejse rundt i Australien med masser af seværdigheder og gode, billige overnatningsmuligheder. Byen er et mekka og samlingssted for backpackere, og er velsignet af en vidunderlig beliggenhed ved havet. Book din rejse til Sydney hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

Sydney for backpackere

Det er ikke så underligt, at Sydney er en populær by for backpackere og andre rejsende. Den fortjener alle superlativerne, for den er i sandhed skøn og spektakulær. Det verdensberømte Sydney Opera House og den nærliggende Harbour Bridge er storslået og imponerende, og den smukke havnefront er fuld af liv og god stemning. Har man lyst til at krydre disse smukke attraktioner med et pift eventyr og adrenalin, bør man ikke holde sig tilbage for at deltage på en af de underholdende ture, hvor man "bestiger" toppen af Harbour Bridge - det er med hjertet i halsen og heldigvis belønnet med en fantastisk udsigt. KILROY samarbejder med centralt beliggende hostels som vi med glæde vil hjælpe dig med at booke. Mange af dem ligger perfekt i Sydney, så du har nemt ved at komme til og fra seværdighederne. Samtidig tilbyder mange hostels i Sydney ture og gratis sightseeing i Sydney som man kan være med til, hvis det passer. En perfekt start tpå rejsen rundt i Australien. Du kan også bestille en ankomstpakke til Sydney.

Sydney - byen med mangfoldige muligheder

Sydney charmerer med sin kulturelle mangfoldighed, tolerante atmosfære og store udvalg af aktivitetsmuligheder. Byen er et godt sted at møde andre backpackere, da den takket være sin placering og position som knudepunkt for rejser mellem Europa, Asien og det øvrige Oceanien tiltrækker rejsende fra hele verden.

Her er masser af hyggelige og atmosfærefyldte kvarterer, plus skyskraberne, der giver byen sin smukke skyline. I byens udkant finder du en række fantastiske strande, og til den anden side, en times kørsel fra byen, de smukke Blue Mountains, der er et must for alle besøgende i Sydney. I dette område, der har status af nationalpark, vil du højst sandsynligt også spotte en kænguru eller to.

Sydneys strande

billge rejser til sydney - Manly Beach i Sydney

Manly Beach i sydney er bestemt et besøg værd. Se lige farven på havet!

Sydneys strande fortjener særlig opmærksomhed: Bondi Beach er den mest berømte, bred og smuk som den er. Her er altid masser af soldyrkere, surfere og store bølger, og det hyggelige beboelsesområde lige ud til stranden giver området en helt særlig stemning. Og ja, hvorfor ikke lære at surfe her? En anden meget populær Sydney-strand er Manly Beach, der ligger en kort bådtur fra Sydney Harbour. Området ved Manly Beach er mere afslappet og tilbagelænet, modsat de olierede kroppe og tjekkede looks ved Bondi Beach.

Shopping og hostels i Sydney

For europæere byder Sydney på god shopping især hvad angår tøj, og især australske surfmærker som Quiksilver og Billabong. Også nattelivet er udmærket, prøv fx Oxford Street og King's Cross - sidstnævnte er også, hvor du finder en masse billige hostels, restauranter og barer. Gider du ikke bo i dette sprælske 'inferno', er der også billige hostels i Sydney ved Bondi Beach og i bydelen Darlinghurst.

KILROY arrangerer desuden ankomstpakker til Sydney, hvor du får både transfer, overnatning og morgenmad med i prisen. Læs mere om dine muligheder her.

Storbypuls og en betagende baghave

Du kan godt gøre dig klar på at blive forelsket i Sydney. Det gør 99,9% rejsende til Sydney. Og du skal nok også undersøge nærmere hvordan du kan blive i liiiiidt længere tid. Sydney ER fantastisk, og samtidig med at det er en storby, så er befolkning rigtig venlig hvilket giver den et ekstra plus.

Sydney er først og fremmest en flot og elegant storby og sammen med Melbourne den mest fashionable og moderne i Australien. Byens skønhed bliver hurtigt åbenbar for enhver, og det bedste man kan gøre er at lade sig forføre og drive rundt i byens gader for at suge stemningen og storbyånden til sig. Samtidig giver det denne storby et ekstra pif, at man flere steder kan se de tre k'er, kænguruen, koalaen og kookaburraen (Australiens nationalfugl), rundt omkring i byens haver og parker.

strand i sydney - wattamolla beach

Lidt udenfor Sydney finder du Wattamolla Beach i Royal National Park.

Det bedste tip til lidt anderledes adspredelse når man får nok af byens puls, er at bruge tre kvarter i toget til byens 'baghave', Royal National Park - her kan du nyde smuk natur i fred og ro, og hvorfor ikke hoppe i bølgerne på en af de uspolerede og smukke strande, der ligger i nationalparken?

Har du spørgsmål om rejsen til Sydney?
Kontakt en rejsekonsulent

Kontakt