Wake Up! Sydney

Ankomstpakke i Sydney
Fra DKK 1245

Højdepunkter

  • Super central beliggenhed
  • Mød andre backpackere
  • Du slipper for al besværet, når du ankommer

Inkluderer

  • Lufthavnstransfer
  • 4 nætter
  • Morgenmad
  • 4 timers gratis WiFi
  • Simkort
Skal du til Sydney? Ankom til Australien uden noget besvær. Vi arrangerer dine 4 første nætter på Wake Up, ligesom vi arrangerer lufthavnstransfer og giver dig en introduktion til Sydney.

Ankomstpakken i Sydney - 4 nætter inkluderet
Med denne ankomstpakke i Sydney er du sikker på at få en god start på dit aussie-eventyr. Vi henter dig i lufthavnen og arrangerer 4 nætter på Wake Up! Hostel. Vi sørger desuden for, at du får morgenmad, er hooket up på WiFi og får en ordentlig introduktion til en af de smukkeste byer i verden, Sydney.

Når du ankommer til Sydney

Efter en lang flyvetur ankommer du i Sydney Airport, hvor du skal manøvre dig igennem immigration, bagageudlevering og tolden. Så snart du er igennem, står der en shuttle bus klar og venter på at tage dig med tilbage til Wake Up! i den centrale del af Sydney.

Beliggenhed

Wake Up! Hostel er beliggende på hjørnet af The Block, der er et populært trekantsområde for backpackere. Hvis du ikke allerede kender The Block, så er det området, hvor omkring 3000 af hostel-sengene i Sydney er beliggende. Det betyder 3000 rejsende i ét område i Sydney - hver eneste aften om året!

Fra Wake Up! er det blot 5 minutters gang til Central Station, Chinatown og Paddy's Market. Der er 10 minuter til Darling Harbour, og desuden er Wake Up! blot en kort bustur væk fra Operahuset, Sydney Harbour Bridge og den berømte Bondi Beach.

Værd at vide om Wake Up! hostel

Wake Up! er et moderne hostel, der er beliggende i hjertet af Sydneys backpackermekka. Uanset om du er på jagt efter en budget-løsning eller lidt mere luksus, så har Wake Up! det hele. Hostellet tilbyder desuden den samlede backpackeroplevelse - og ikke blot en seng.

Ud over overnatning kan du nemlig dagligt deltage i en masse gratis aktiviteter, heriblandt en orienteringstur i byen (2x ugentligt) eller en tur på stranden med de øvrige backpackere. 

Du kan også vaske tøj, hoppe på WiFi, se TV i fællesområderne, lave mad, hæve penge, booke ture eller nappe en billig kop kaffe eller et måltid mad. Der er en café, turarrangør og du kan endda få hjælp til at søge jobs, hvis du er i Australien på et Working Holiday-visa

Wake Up! er et sikkert hostel med nøglekort til både værelse og fællesområder. Receptionen er åben 24/7, og der er vagter om natten. De ansatte er utrolig venlige, og er altid klar på hjælpe dig, uanset hvornår på døgnet du kontakter dem.

Overnatningsmuligheder

Wake Up! har både unisex-fællesværelser og fællesværelser udelukkende til piger. Der er enten 4, 6, 8 eller 10 senge i hvert fællesværelse. Det er også muligt at booke private værelser. Der er 1 varmt brusebad for hver sjette gæst. Piger og drenge har seperate badeværelser, ligesom der er masser af toiletter rundt om på hostellet.

Wake Up! Side Bar
Wake Up! er beliggende oven på den berømte Side Bar, der er et af de mest populære mødesteder for backpackere i Sydney. Hver aften sker der noget her, og du kan være sikker på, at du ikke komme til at kede dig. Hey, måske kommer du til at møde en ny rejsemakker her?

Wake Up Sydney fællesværelseWake Up! Sydney - Fællesværelse (8 senge) 

Caféen på Wake Up!Wake Up! Sydney - Roys Café

Video: This is my hostel - introduceret af en backpacker

 

 

Kontakt