The Great Barrier Reef

Sådan kommer du til Great Barrier Reef

Eftersom Great Barrier Reef spreder sig over ca. 2000 kilometer langs Australiens østkyst, er det svært at definere hvordan man præcis kommer dertil. De fleste af byerne langs kysten mellem Brisbane og Cairns tilbyder bådture til revet.

Mange backpackere vælger dog at bosætte sig i den smukke og livlige by, Airlie Beach, omkring Hamilton Island eller endda i Cairns. Der afgår naturligvis både til revet fra alle steder.

Flybilletter til Great Barrier Reef

Hvis du vil bo i en af byerne langs kysten, kan du flyve til enten Cairns eller de mindre lufthavne i Townsville, Hamilton Island eller Airlie Beach, hvor du nemt kommer til med et indenrigsfly fra én af de større lufthavne i Brisbane, Sydney og Melbourne. Vi anbefaler at tage fat i en af vores rejsekonsulenter, som kan sammensætte den billigste og nemmeste flyrejse til området ud fra hvor du gerne vil opholde dig. 

Lufthavnen i Cairns har også internationale flyvninger, og det kræver typisk 2 stop, når du rejser fra Danmark at komme til Cairns.

Fra Cairns er der godt 625 kilometer til Airlie Beach, og du kan komme til strandbyen enten med tog, bus eller ved at leje en bil og køre langs den smukke kyst. 

Turen tager omkring 8 timers tid. 

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

The Great Barrier Reef som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis The Great Barrier Reef skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til The Great Barrier Reef

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til The Great Barrier Reef. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt