The Whitsundays

Tag på smuk sejltur i Whitsunday Islands
 

Rejser til Whitsunday Islands - tyrkisblåt hav og vind i håret

Hvis du kan lide at sidde på dækket af en mindre sejlbåd, observere havskildpadder fra dækket, mens solen går ned i horisonten og du drikker et koldt glas med andre eventyrlystne, så er en sejltur i Whitsunday Islands uden tvivl noget for dig.

Whitehaven Beach og rokker langs strandkanten

De fleste sejlture til Whitsunday Islands og Whitehaven Beach har afgang i Airlie Beach på fastlandet i Australien. Her kan du overnatte en nat eller to og nyde det fede backpackerliv inden du tager ud at sejle i et par dage.

På din sejltur kommer du også til Whitehaven Beach som er et klart must-see. Det krystalklare hav, hvide sand og marineliv får enhver rejsende til at falde bagover. Whitehaven Beach strækker sig over syv kilometer på Whitsunday Island som er den største af 74 øer i Whitsundays. Når du sejler i Whitsunday Islands får du den smukkeste natur, afslapning og oplevelser på samme tid.

Den mest fotograferede strand i Australien

Whitehaven Beach i australien

Når du ser Whitehaven Beach, forstår du hvorfor stranden er den mest fotograferede strand i Australien, og ligeledes er udnævnt til at være South Pacific's bedste strand i 2015 af TripAdvisor. Ved den nordlige ende finder du Hill Inlet hvor farverne i vandet blandes med farverne fra land. Det hvide sand og det tyrkisblå hav er dybt betagende, og du bliver bekræftet i at den smukke natur må være skabt af noget større. 

Den bedste udsigt i Whitsunday Islands

For at få den bedste udsigt skal du tage hen til Tongue Point. Når I kommer sejlende skal I lægge til ved Tongue Bay ved stranden hvorfra I går en lille tur op af bakken til udkigsposten ved Hill Inlet og Whitehaven Beach og på den anden side til Betty's Beach på spidsen af Hill Inlet.

Klima i Whitsunday Islands

Klimaet er tropisk og der er varmt og behageligt året rundt.

Gode tip om rejsen til Whitsundays

Tjek om der er snorkeludstyr med på båden du skal sejle med, ellers skal du investere i noget inden. Der er gode muligheder for at hoppe i undervejs. Vi anbefaler at du sejler rundt blandt øerne i mindst et par dage for at få den fulde oplevelse. Læs mere om KILROYs unikke sejlture i Whitsundays.

Har du spørgsmål om rejsen til Whitsundays?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til The Whitsundays

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt