Yasawa Islands

Dykning på Yasawa Islands

manta ray i FijiDet er næsten en skam hvis du kun kommer til at opleve landjorden ved Yasawa Islands øerne. Det krystalklare hav indbyder i den grad til dykning med dit dykkergrej. Når du dykker i Fiji kan du være sikker på at få den bedste undervisning af yderst erfarne dykkerinstruktører. 

Du kommer ikke blot til at udforske korallerne, men også rokkerne, hajerne og måske en hval?

Dyk med rokker i Yasawas

Du kan dykke i Yasawas på Fiji året rundt, men det er fra maj til oktober, at du kan møde rokkerne. Rokkerne besøger naturens egne 'rengøringsstationer' - hvor fiskene kommer og spiser parasitter for at rengøre deres skrammer og sår, (lidt som et spa), og her finder de også mad. 
En dykkeroplevelse i Yasawa Island på Fiji kan give dig adgang til at dykke i områder hvor der endda kan spottes op til 13 rokker på én gang - et helt særligt syn. Hvis du skal rejse til Fiji og Yasawas skal du benytte dig af muligheden for at dykke, hvad enten du vil tage dit dykkerbevis, eller udvide dit dykkerbevis.

Dykkerforhold ved Yasawa Islands på Fiji

Dykning ved Yasawa Islands er kendt for sin sigtbarhed og den behagelige vandtemperatur. Der er mange forskellige dykkerspots til alle dykkere, hvad enten du er nybegynder eller øvet dykker. 

Se flere billeder, film og information om dykning i Yasawa Islands på Fiji

Per side
Per side

Dykkerspots på Fiji i Yasawas

Hvis du drømmer om at tage dit dykkerbevis eller dykkercertifikat på Fiji med PADI er du kommet til det rette sted. Du kan også vælge at prøve at dykke med et fundive for at se om det er noget for dig. 

Læs om nogle af de fede dykkerspots du kan opleve på Fiji:

Barrel Head: Her finder du næsten ingen bølger og du deler dette dykkerspot med grå hajer og sjove skildpadder.

Black Rock Coral Garden: Dette dykkerspot er et must hvis du besøger Yasawas. Her er en masse at se og opleve såsom farverige fisk, white tip hajer, farveskiftende blæksprutter og den store wrasse. 

Sawa-I-Lau Island: Dette dykkerspot er opkaldt efter en lille ø i Yasawas. Dykkerspottet er kendt for sine grotter og marineliv.

Nova Wall: Dette er et virkelig sjovt dykkerspot hvor man bliver drevet af strømmene. Ikke kun dykkere, men fisk nyder også godt af havets strømme og bevægelser.

The Blue Room: Dette dykkerspot består af et vulkankrater. På grund af dets dybde kan man være heldig at møde papegøjefisk eller aftenens måltid, wahu, makrel eller tunfisken.

Caves of Babylon: Dette dykkerspot er magisk. Undervandsgrotterne tager lys ind fra en dybde af 15-18 meter. Adgang til grotterne afhænger af strømmene og dykkernes erfarenhed. 

Billeder af dykning på Fiji & Yasawa Islands

Vil du dykke på Fiji?
Kontakt KILROY

 

Kontakt